witam mam takowy problem diablo 2 kraszuje jak najeżdzam na zmianę karty i tylko przy spolszczeonej wersji jezykowej jak załaczona jest angielska to działa wszystko
spolszczone plikiem patchD2.mpq czy jakos tak xD
plugy najnowszy
UNHANDLED EXCEPTION: Unknown Exception (e06d7363)
a przedtem
(c0000005)
myślę iż jest to spowodowane czcionką jaka używa gra w danym momencie czy ktos moglby mi podeslac czcionke do angielskiej wersji ale z polskimi znakami ? ktora pojdzie wrzucic do data i sprawdzic ?
[ Dodano: 2017-04-09, 12:29 ]
I GOT THE FIX BITCHES XD
otwórz plik w folderze Plugy/LocalizedStrings.ini
idz do linii 150
linia wygląda następująco
Kod:
POL=Następny Index : przez d% Strony (+shift: %d)
a ma wyglądać
Kod:
POL=Następny Index : przez %d Strony (+shift: %d)
TYLE PROBLEM SOLVED DLA POLSKIEJ WERSJI NARESZCIE
ps tyle razy co mi gre wywalilo bo przejechalem przez ten zakichany przycisk jak komus ie to przyda to gites
Chłopie! Aż się zarejestrowałem żeby Ci podziękować. Normalnie już mi się odechciewało odpalać grę po kolejnym crashu...
Jak jedna pierdoła może uprzykrzyć życie człowiekowi
Konto na BN: Brak danych
Klan: Brak danych
Konto na IDR: Brak Danych
Wysłany: 2018-03-19, 19:57
Ja też specjalnie zrobiłem konto żeby ci podziękować nie ma już crash podczas przewracania stron i mogę doinstalować polskiego moda RAMSARIO czy jakoś tak + PLugy v10.02 = EPICKOŚĆ wszystko dzięki tobie
Szukałem szukałem i znalazłem w końcu wybawiciela xD
[ Dodano: 2018-03-19, 19:58 ] thesxw, jeszcze raz dzięki za pomoć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum