Czy ja wiem czy beznadziejny. Fakt - ma problem w niektórych lokalizacjach jeśli idziemy samotnie (np. robacze) ale jeśli chodzi o self found to jest banalny. Różdzka - u kupców, amu +3 summon banalne na gamble, to samo z obręczą +3 summon. Tarcza +2 necro też nie jest specjalnie trudna do znalezienia. Do tego w przypadku gry na BNET bardzo łatwo zrobić rw "olśnienie" dla merca i problem braku many znika - a wtedy wybuch zwłok pokazuje swoją prawdziwą siłę...
Konto na IDR: masyw
Wysłany: 2018-06-20, 23:27
Ja grałem nawet się z finrodem spotkaliśmy parę razy ale ripłem na 82 trapką więc na razie robię sobie przerwę. A co do public gierek ja bardzo lubię grać z randomami diablo ma całkiem fajne community jeżeli o to chodzi.
Rip hammer 75lvl. Dla mnie ladder się już skończył.
Ludzie na hc latają z griefami, CtA, enigmami... szkoda gadać. Czekam na sierpień, albo wrzesień jak będzie reset laddera na IDR.
Ja ripłem sorc na 78 więc został mi hammer. Ja tam sobie na luzie gram z bratem, czasem tez na public i szczerze mówiąc zwisa mi to i powiewa z czym ktoś lata, nie ścigam się z nikim więc w sumie co by miało mnie to obchodzić
Btw, mieliśmy z Masywem całkiem spoko ekipę jak robiliśmy act 2 hell - było zabawnie. Mi udało się wyjść z gry przy 15 HP, Masyw też coś podobnie Generalnie kwintesencja HC
Tak... ja jestem mega szczęściarzem, bo hammerem miałem z 10 takich sytuacji. Zaliczyłem ripa jak biegłem do wp w 5 akcie. z****** mnie impy tak szybko, że na 1300hp nie zdążyłem użyć full potiona.
Macie jakiegoś discorda, czy coś? Na HC nie ma już publicznych gier prawie, a pograłbym z kimś.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum