Wysłany: 2018-01-16, 08:37 Nieśmiertelniki dla graczy - Engrave.pl
Witamy!
Przedstawiamy Państwu wojskowe nieśmiertelniki z opcją wybicia napisu, również z polskimi znakami diakrytycznymi, które są w stanie służyć w przeróżny sposób.
Oryginalne nieśmiertelniki to identyfikatory pierwotnie używane przez żołnierzy - dzisiaj są użytkowane także przez zwykłych internautów, też jako podarek.
Na nieśmiertelnikach wybija się różnorodne wiadomości, od cytatów do znaczących danych, w tym numer ICE (In Case of Emergency - numer, pod jaki ratownicy kontaktują na przykład w razie interwencji medycznej), numer pesel lub adres. Istnieją też inne sposoby wykorzystania wojskowych dog tagów - choćby jako adresówka dla czworonoga lub reklama bądź znacznik bagażu.
Gorąco zapraszamy do zaznajomienia się z całkowitą propozycją na https://engrave.pl
Konto na BN: Obishedo
Klan: DoT / EPI / ZROM
Konto na IDR: ------------
Wysłany: 2018-01-24, 12:58
Zależy od temperatury ognia panującej wewnątrz tego czołgu. Pamiętać należy, że płonąć będzie paliwo czołgowe. Czy jednak temperatura płonącego paliwa może stopić taki nieśmiertelnik to nie wiem.
pmarek
Wysłany: 2018-06-15, 11:52
Fajne i pomysłowe - nie powiem. Kiedyś miałem zajawkę właśnie na tego typu rzeczy i miałem nieśmiertelnik z wygrawerowanymi danymi, grupą krwi i jeszcze jakimiś dwoma grafikami. Przepadł i to totalnie nie wiem kiedy, ale zastanawiam się nad zrobieniem sobie nowego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum