Wysłany: 2018-02-27, 16:45 Jal wyjść z obozowiska łotrzyc?
Jak wyjść z obozowiska łotrzyc z godzinę siedzę latam po wiosce i nie widzę żądnych klap gdzie mógłbym wydostać się na zewnątrz jak wyjść z obozowiska łotrzyc na modzie Alchemic pomóżcie błagam!!
A dasz rade dokładniej opisac np. kolo akary czy cos w tym stylu bo przeszukałem każdy zakamarek i nie widze?
P.S mam jeszcze takie małe pytanko odnoście graczy możecie polecić jakiś zajebisty mod do diablo 2 lod? Grałem w chaos empire naprawdę świetny diablo staje się wyzwaniem na hazardzie można kupić złote itemki nowe bossy sekrety itemki zakamarki do przeszukania pograłym w alchemic jeszcze nie grałem ale błędy mi wyskakują i kraszuje mi się gra nie da rady grać może to być wina antyvira bo usuwa jakieś pliki które są zagrożeniem. Szukam szukam po internecie ciekawych modów jak ktoś coś ma dobrego do polecenia do niech napiszę plis. Pozdriawiam!
[ Dodano: 2018-03-03, 16:39 ]
Napisz ktoś jak może gdzie jest te wejście do kopalni pod obozowiskiem łotrzyc bo NAPRAWDE nie mogę znaleźć ?
[ Dodano: 2018-03-03, 16:48 ]
Proszę napiszcie gdzie jest wejście do tej kopalni w obozowisku szukam i nie mogę znaleźć
[ Dodano: 2018-03-03, 16:48 ]
Proszę napiszcie gdzie jest wejście do tej kopalni w obozowisku szukam i nie mogę znaleźć
To przejście normalnie widać. Jeżeli go nie widzisz i błędy jakieś ci wywalają to źle masz wrzuconego Moda zapewne. Sprawdź też może nowszą wersję z mojej strony. Adres jest w moim podpisie na dole. Nowsza wersja się trochę różni i ma jakieś poprawki. Na stronie są też linki do serii filmów Gramy w Moda Genesis i pierwszy i drugi odcinek to jest chyba wyjście z Obozowiska. Tam możesz zobaczyć jak to powinno wyglądać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum