Wysłany: 2017-12-30, 13:28 Słowo runiczne nie działa
Witam!
Chciałem zrobić ze słów runicznych ducha czyli TAL + THUL + ORT + AMN, jednak nie pojawiły się dodatkowe opcje i nie wiem gdzie popełniłem błąd. Runy dałem w kolejności jak wyżej wymienione. Dałem je do miecza z 4 socketami. Gram na silnglu. Wersje gry mam 1.13. Postać ma 71 lvl.
W załączniku zrzut ekranu z gry.
To pierwsze słowo runiczne, które próbowałem zrobić.
Duch to słowo z zamkniętego battlenetu, w dodatku ograniczone tylko do rozgrywki rankingowej. Możesz go sobie udostępnć modowaniem (kwestia zmiany jednej komórki w pliku tekstowym)
Dzięki za info, faktycznie niedoczytałem. Teraz wiem co to ten CBN ;P
Edycja Save, otwieranie plików w edytorzeheksów, grzebanie w procesie odpalonej gry... Wciąga mnie to bardziej niż samo granie, a w rozgrywce znika efekt nagrody bo wszystko można mieć.... inaczej XD.
Mam z tym problem i ostatecznie zawsze oznacza to dla mnie początek końca XD. Dlatego takie możliwości staram się wypierać z umysłu ;P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum