Wysłany: 2017-12-28, 18:25 Single - jak uaktywnić Clone, słowa CBN itp ?
Witam serdczenie,
Chcę pograć znwu w Diablo 2 LoD ale tylko single. Pograłem chwilę CBN i jednak na chwilę obecną chcę grać sam. Wersja gry najnowsza 1.14D. Chciałem zapytać jednak o kilka rzeczy. Chcę w trybie single mieć wszystko to co na CBN (w tym ladder jeżeli to możliwe). Czy dacie radę mi pomóc ?
Co potrzebuję by na single mieć dostępne:
- world event
- hellfire torch
- słowa runiczne z CBN w tym z ladder
- wszystkie przedmoty, unikaty, sety itd z CBN w tym z ladder
- powiększona skrzyna bardzo by się przydała...a najlepiej powiększona i wspólna między postaciami
- przyznam że na single przydałby mi się maphack
- nieograniczona ilość resetowania setów z questa w 1 akcie i dziur w 5 akcie też byłaby miła
Wysłany: 2017-12-29, 15:51 Re: Single - jak uaktywnić Clone, słowa CBN itp ?
Wszystko poza dwoma ostatnimi myślnikami daje PlugY.
O maphacku raczej od nikogo się tutaj nie dowiesz. Aczkolwiek 50% użytkowników battlenetu jak i prywatnych krain (to drugie to akurat przypuszczenie) na maphacku jedzie. Każdy to wie i oni wiedzą że każdy wie oraz każdy wie że oni wiedzą, ale rozmawiać o tym ani promować nie można.
Nie do końca wiem co masz na myśli mówiąc o resetowaniu setów z questa, ale zapewne chodzi o staty i skille u Akary. Wymaga to edycji kodu gry. Chyba, że sprawisz, by Akara sprzedawał znak rozgrzeszenia (czyli resetnik postaci) za 1 złota. To akurat szybka edycja pliku tekstowego.
Nieograniczone robienie dziur w akcie 5 również wymaga edycji kodu. Możesz zrobić sobie receptę w kostce na robienie dziur, to również byłaby edycja pliku tekstowego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum