Jako nowy użytkownik serwisu z którego tak często korzystałem i korzystam, witam starych wyjadaczy forum . Jestem wielkim miłośnikiem Diabełka 2 na singlu, na Bnie grałem zbyt krótko żeby się cokolwiek wypowiedzieć, jednak gdyby ktoś potrzebował porady w grze dla pojedyńczego gracza, służę pomocą.
Co do tematu, nurtuje mnie następujące pytanie: czy grając necro sumonem i mając szkielety działa na nie premia z itemu do zadawanych obrażeń przeciwko nieumarłym czy demonom.
Dla przykladu. Dajmy na to mając założone rękawice +100% zwiekszone dmg przeciwko nieumarłym, moje szkielety będą zadawały zwiększone dmg przeciw undead ? Czy bonus ten tyczy się tylko postaci.
Jestem 90% pewny że taki bonus nie działa na moje sumony ale zawsze zostaje te 10% niepewności. .
Dla przykladu. Dajmy na to mając założone rękawice +100% zwiekszone dmg przeciwko nieumarłym, moje szkielety będą zadawały zwiększone dmg przeciw undead ? Czy bonus ten tyczy się tylko postaci.
Nie ma tak dobrze. Bonus działa tylko na postać, a i to na obrażenia fizyczne, tzn. jeśli będziesz Pan napierniczał mieczem, bądź "szczelał" z łuczku
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum