Przez przypadek dowiedziałem się o resecie, gdzieś w otchłaniach yt. Czy jest ktoś chętny powalczyć dla przyjemności, bez ciśnień na itemy itd ? Może uda się skrzyknąć parę osób i pograć trochę we wspólnym gronie.
Ja na pewno znowu wystartuję ale umawianie się na wspólną grę raczej nie ma za bardzo sensu.
Przerabiałem to wiele razy i cała zabawa kończy się po pierwszym razie.
Najlepiej dołączyć do jakiejś gry i dojechać dokąd się chce, a następnego dnia to samo.
Trzeba szybko zrobić sensowną postać np soskę na mf, żeby znajdowała itemki, a potem można się bawić w pomaganie innym tworzenie i ubieranie nowych postaci, wypróbowywanie buildów i taktyk.
Niemniej jednak jak będziesz chciał to napisz o której zaczniesz i podaj nazwę konta lub postaci, żebym mógł Cię znaleźć.
Ja zacznę soską na fb/blizz bo taka jest najskuteczniejsza na początek.
Potem, a nawet równolegle będę robił smitera (a nóż się DC trafi i nie będę miał go czym zabić )
Pozdrawiam
BTW
Masz jakieś doświadczenie w Diablo2 czy jesteś świeżaczkiem czyli noobem ?
_________________ Liga MF#7: 96,40
Liga HRs#7: 79,40
I nie zadzieraj pan ze mną, bo to bracie na dobre nie wyjdzie. No!
Siema! Ja jestem chętny na wspólne granie po resecie, nawet chciałem temat zakładać ale widzę że już nie potrzeba Ze swojej strony deklaruję chęć do gry w środę wstępnie od 18:00 do 24:00, a w kolejne dni to się zobaczy. Zagram pewnie czarką light. Jestem w miarę doświadczony.
Ja na pewno znowu wystartuję ale umawianie się na wspólną grę raczej nie ma za bardzo sensu.
Przerabiałem to wiele razy i cała zabawa kończy się po pierwszym razie.
Najlepiej dołączyć do jakiejś gry i dojechać dokąd się chce, a następnego dnia to samo.
Trzeba szybko zrobić sensowną postać np soskę na mf, żeby znajdowała itemki, a potem można się bawić w pomaganie innym tworzenie i ubieranie nowych postaci, wypróbowywanie buildów i taktyk.
Ja zacznę soską na fb/blizz bo taka jest najskuteczniejsza na początek.
Potem, a nawet równolegle będę robił smitera (a nóż się DC trafi i nie będę miał go czym zabić )
Pozdrawiam
1. Też przeżyłem coś takiego
2. Owszem. Trza szybko wbijać lvl-e... a później polowanie na itemy...
3. Na początek musi być soska, niestety...
4. Na początku chyba największy dmg zadaje dudu na fire
5. Słusznie, tyle że bez itemów nakryje się... nogami w starciu z DC
Milo Cię znowu widzieć ASX76
Co do smitera to ja mam go na 78 lvlu i jest baaardzo kiepsko ubrany, a zdobyłem nim na tym ladderze 3 anniki.
Hełm Wilhelma, Czerń, Gobliny, Spirit w akarańskiej rodeli, Trujący Uchwyt, Grzechocząca Klatka, Gniew Lorda, Powłoka Nosferatu, Kruczy Lód i Spokój Natury.
Taki wystarczy, a można go szybko ubrać i tylko czekać na pojawienie się DC.
Niestety z tym jest problem, bo skończyła się zabawa w sprzedaż sojów na nld żeby go wywołać na ld i trzeba liczyc na fuksa.
_________________ Liga MF#7: 96,40
Liga HRs#7: 79,40
I nie zadzieraj pan ze mną, bo to bracie na dobre nie wyjdzie. No!
Ostatnio zmieniony przez Orson 2017-12-09, 11:31, w całości zmieniany 1 raz
Co do smitera to ja mam go na 78 lvlu i jest baaardzo kiepsko ubrany, a zdobyłem nim na tym ladderze 3 anniki.
Hełm Wilhelma, Czerń, Gobliny, Spirit w akarańskiej rodeli, Trujący Uchwyt, Grzechocząca Klatka, Gniew Lorda, Powłoka Nosferatu, Kruczy Lód i Spokój Natury.
Taki wystarczy, a można go szybko ubrać i tylko czekać na pojawienie się DC.
Niestety z tym jest problem, bo skończyła się zabawa w sprzedaż sojów na nld żeby go wywołać na ld i trzeba liczyc na fuksa.
1. Ciebie również Może uda się ruszyć z nowym sezonem Ligi Itemów i HR-ów? Oczywiście gdy już będziemy gotowi...
2. Jak na Smita, to jest bdb ubrany... Ale na samym początku gry o takim "ubranku" można ino pomarzyć, a zwłaszcza o Spokoju Natury Assa Kick też spoko daje radę i nawet nn Spokoju Natury, bo ma fajną trutkę działającą z kopami... Problem "tylko" z AR, więc amu + ring Aniołka mus mieć... Dracule też by się bardzo przydały...
3. No ba!
4. Na Ladderze, który lada moment się skończy, stosunkowo szybko "wymiękłem", a później już nie wracałem. Na pocieszenie, po raz pierwszy znalazłem Dead Web i to o fajnych statach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum