Błogosławiona celnosc nie zwiększy ci obrażeń jak będziesz atakował młotkami.
Najlepiej wziąć tego z aurą chłodu, dzieki temu będzie spowalniał przeciwników. Najlepsza opcja dla hammera.
Konto na BN: Obishedo
Klan: DoT / EPI / ZROM
Konto na IDR: ------------
Wysłany: 2017-09-29, 22:54
12 lat to ja miałem w zeszłym tysiącleciu - dosłownie!
Ale dobrze, że napisałeś ile masz lat (no chyba, że sobie robisz jaja) bo momentami zadawałeś sporo pytań a nic samemu nie próbowałeś rozwiązać. A zatem przepraszam, że nie raz nie mam cierpliwości. Polecam jednak samemu szukać odpowiedzi na wszystko w grze. Wiem, że jesteś bardzo młody i hmm... "w gorącej wodzie kąpany". Zapał do "Diablo II" masz i trzymam za Ciebie kciuki, że w końcu Ci się uda przejść pierwszą postacią. Potem już będzie łatwiej!
Pozdrawiam!
Wysłany: 2017-10-01, 10:07
Po pierwsze trzeba pochwalić, że mając 12 lat sięgasz do takich pięknych klasyków jak D2 i nie zraża cię 'brzydka grafika'. Co do hammera, to aura święty chłód. A mercowi załóż olśnienie, wtedy będzie zero problemów z maną. Nawet bez niego hammer sobie radzi, nie jest jakoś specjalnie manożerny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum