Musiałem zawiesić swój udział w modzie - przeprowadzka, nowa praca, rodzina ale teraz już wszystko unormowane, więc wracam żeby pomoc Łukaszowi dokończyć moda.
Podjęliśmy decyzje, że w przeciągu kilku dni odpalamy bete, zostały ostatnie poprawki przy ograniczaniu dostępu do niektórych miejsc i podjęcie decyzji w jakiej formie ta beta będzie odpalona.
Świetnie!
Ja też już biorę się do roboty.
Tak tylko wspomnę, że robię stronę www dla Apokaliptic
Co z tego będzie to nie wiem, ale obiecuję, że się postaram. Już powoli hosting i domenę będę ogarniał, bo niektóre rzeczy trzeba robić online.
Bardzo ważne będą grafiki do strony i do reklam.
W sumie to już przydałoby się logo Apo żeby wiedzieć jaki charakter ma mieć strona.
Konto na BN: niue
Klan: niue
Konto na IDR: niue
Wysłany: 2017-07-01, 22:59
oooooo nie wierze xd ale moment wybraliscie odpowiedni nie powiem, gdy juz forum prawie calkiem opustoszalo, zostali tylko wierni fani
_________________ "Łzy nie są jedyną bronią kobiety. Masz między nogami inną i lepiej naucz się jej używać. Przekonasz się, że mężczyźni bez skrępowania robią użytek ze swych mieczy. Obu rodzajów." Cersei Lannister
To będzie najgorsze ;P Albo coś ci Niz przygotuje jako że ma "designer" w profilu (tylko nikt nie wie od czego) albo trzeba będzie coś ściągnąć z pinteresta. Lub innej strony z darmowymi grafikami. Kilka screenów z gry też by się mogło przydać, wciśnie się w ~dziale download / o grze.
Ciekawe czy będzie dział nowości i czy komu by się chciało coś tam zamieszczać xd
Mimo, że modem nie mam prawie nic wspólnego to myślę, że wykonanie go będzie nie tylko pod ludzi, ale też będzie wielką satysfakcją dla twórców.
Mod i strona do moda (myślę o domenie .eu) będzie też w wersji angielskiej, więc ludzi chętnych powinno być dość sporo, gdy mod zyska na popularności.
Co do grafik to ja już na pewno nie moja działka. Niz to ogarnie na pewno.
Może nasze wnuki pograją w Apo 3.0 kto wie?
(sorry za spam)
I pomyśleć, potrzebujesz gry żeby się wyrwać z innej gry ;_; + sam napisałeś że jesteś na głodzie :'< Pójdź może do eczka, wyżalcie się sobie nawzajem czy coś...
No ofense
Konto na BN: niue
Klan: niue
Konto na IDR: niue
Wysłany: 2017-07-10, 09:26
no przecie napisali
Cytat:
Podjęliśmy decyzje, że w przeciągu kilku dni odpalamy bete
wiec czego oczekiwales? xD
_________________ "Łzy nie są jedyną bronią kobiety. Masz między nogami inną i lepiej naucz się jej używać. Przekonasz się, że mężczyźni bez skrępowania robią użytek ze swych mieczy. Obu rodzajów." Cersei Lannister
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum