Zauważyłem, że w forumowych tematach z artami króluje ostatnio Obcy. ;> tak więc kilka sztuk ode mnie.
Wysłany: Wczoraj 23:23
Cieszę się, że podobały Ci się moje prace... Filmem Alien, jestem zafascynowana (szczególnie pierwszą częścią.... Tego klimatu nic nie pobije....Ofc to moje odczucia i zdaję sobie sprawę, że ktoś inny może mieć inne zdanie....
Co do Twoich prac... Bardzo przypadła mi do gustu pozycja druga.. Dłonie xenomorpha oddałeś w piękny sposób, jak i całej sylwetki. Proporcje super... Jedyne do czego mogę mieć drobne "ale'' to żuchwa, a właściwie jej tylna część... Przy otwartej paszczy powinna być chyba bardziej uwidoczniona... Królowa w pięknej koronie.... Ale nigdy nie lubiłam u niej tych małych łapek, i sama je omijam dalekim łukiem w swoich pracach... nigdy nie starałam się oddawać w swoich rysunkach wszystkich szczegółów bo predzej czy później i tak górę u mnie bierze moja wyobraźnia... są momenty że nie wiem co dalej mam narysować,,,, wtedy zamykam oczy i w wyobraźni przetrawiam wszystko... ... zapewne wiesz co mam na myśli.......
A jeszcze mogę się pochwalić, że po wielu latach namawiań i prośbach, udało mi się namówić męża i w sierpniu wybieramy się do muzeum H.R. Gigera... To dopiero będzie napływ inspiracji....
_________________ Brzydzę się kłamstwem....więc często zmuszona jestem wymyślać nowe prawdy.....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum