Wchodzisz w rejestr windows. (Nie będę tłumaczyć jak to zrobić.)
W opcji szukaj wpisz frazę: Blizzard Entertainment i usuwasz cały wpis z rejestru lub zmień mu tymczasowo nazwę.
Wpis Blizzard Entertainment znajduje się w dwóch miejscach KHEY_CURRENT_USER i HKEY_LOCAL_MACHINE koniecznie musisz usunąć w obu tych miejscach lub tymczasowo zmienić nazwę, gdyż skrypt instalacyjny sprawdza w tych dwóch lokacjach wpisy czy istnieją.
Konto na BN: LobCity
Klan: brak
Wysłany: 2013-05-01, 13:51
Co jest z tym gównem nie tak....ściągnąłem klienta D2 i LOD ze strony Blizza ta podałem moje oryginalne klucze i wszystko śmigało.Teraz po ściągnięciu chce zainstalować i nie da rady bo ten klient jakiś wybrakowany jest.
Powiem tak zwykły klucz z pudełka to takie coś
A w kliencie po wpisaniu całego klucza wychodzi coś takiego
Ręcznie nie mogę zrobic kreski "-" bo klient ją robi automatycznie i przez to mam komunikat że klucz jest nie poprawny.No WTF nie ogarniam tego jak niby mam zainstalować.
Pobrałem w ten sposób gre wraz z expoansione set ze stora Blizzarda 1.14 , zainstalowałem, wszystko OK. Pograłem trochę na SP jak i na BN ale chce grać na priv na IDR. Podmienilem poprzez plik reg bramki, pobralem spakowanego moda, podmienilem pliki i po uruchomieniu exe wyskakuje mi blad jak na screenie: tzn wpierw wyskakuje to okienko ktore widac nizej a jak klimam na cancel to pokazuje sie to powyżej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum