Wysłany: 2016-01-22, 15:27 Bardziej bezużyteczny skill
W związku z potrzebą wprowadzenia pewnego nowego skilla (Mistrzostwo we władaniu magią), która wynikła po przeprowadzeniu serii testów, któryś z wymienionych tu dwóch idzie do kasacji z drzewka umiejętności. Podkreślam - z drzewka, będzie nadal dostępny poprzez niektóre itemy.
Zdaje sobie sprawę, że tak naprawdę oba skille są na swój sposób przydatne. Ściana jest doskonała do zatrzymywania potworów, więzienie do zatrzymywania graczy na PvP. Nie widziałem jednak nigdy wall/prison-mancera i nie sądzę bym kiedykolwiek zobaczył (chociaż wersja 2.0 da pewne 'dziwne' możliwości jak np cursemancer do gry z drużyną).
Prosiłbym o zamieszczanie uzasadnień swojego wyboru.
Szczerze to jeżeli już, to niech zostanie więzienie. Imo bardziej się przyda więzienie, niż ściana (może np zablokować szarżę diablo, bądź samego duriela).
Podepnę się pod post bo jest okazja. Nizz, kiedyś miałem kilka fajnych pomysłów co by można wprowadzić, ale o nich nie mówiłem, gdyż mogły by opóźnić wprowadzenie twojej modyfikacji. Nie wiem ile mogły by trwać prace nad ikonką skilla pentagramu w paincie/ fotoszopie/ bóg wie czym, lub wasze (właśnie, gdzie kreon?) rysunki map do nowych lokacji. Czekam, bo co mogę zrobić innego, oglądam tak jak forum, ten dział i newsy z niego z przyzwyczajenia. No, ale ileż można czekać? Jak sobie z czymś nie radzisz, to napisz, zapewne ktoś ci pomoże. hej aragiel
_________________ Głupota, Dante. Głupota. Potęga kontroluje wszystko - a bez siły, nie możesz wszystkiego ochronić; zostajesz sam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum