runwarsaw
Konto na BN: runwarsaw
Wysłany: 2010-06-25, 23:22
Nie zrozumiałeś konceptu całej strategii , twój problem mi bynajmniej nie chce się tłumaczyć . Co do zwrotów w twoją stronę chciałem zniżyć się do twego poziomu kultury , co zresztą mi się udało .
_________________ Rada patrz się prosto w oczy kiedy z kimś gadasz nie ważne to czy pytasz czy odpowiadasz.
Ulver
Konto na IDR: Ulver
Wysłany: 2010-06-26, 00:37
Strategia generalnie ok ale też jedna rzecz rzuciła mi się w oczy. A mianowicie...
Reksio91 napisał/a:
Bylo na poczatku napisane ze ze u barba liczy sie tylko ias broni to po cholere gniew lorda ? xD angelic combo i 2x amu aniola
Oczywiście lepiej mieć tego jednego ravena ale w praktyce angel combo sprawuje się tutaj o niebo lepiej aniżeli hl. Tym bardziej biorąc pod uwagę jak kiepskie posiadasz ar... i to ze stuffem za taką cenę... No i po co chcesz koniecznie podbijać max ias dla berserkera skoro jest to jedynie ratunek przeciw niezbyt często występującym physic immunom? Dla mnie to zupełnie bez sensu.
Pomijając już prostackie wywody Reksia , odpowiedzi w stylu...
runwarsaw napisał/a:
- po drugie JEŚLI NIE UMIESZ czytać ze zrozumieniem polecam edukację
Jeśli po przeczytaniu strategii nadal nie wiesz po co HL to zapewne rodzice są z ciebie dumni , prospekt na przyszłość.
runwarsaw napisał/a:
Nie zrozumiałeś konceptu całej strategii , twój problem mi bynajmniej nie chce się tłumaczyć .
...są co najmniej nie na miejscu. Tak. Widocznie ze mnie rodzice też są "dumni"...
runwarsaw
Konto na BN: runwarsaw
Wysłany: 2010-06-27, 01:33
Zgadza się , są nie na miejscu . Biorąc pod uwagę treść odpowiedzi Reksia zareagowałem impulsywnie można powiedzieć nad wyraz nie fortunnie oraz pochopnie .
Po części się zgadzam z tobą że możemy założyć angelic combo , gdy sprawdzę czy podwyższy to poziom postaci (a raczej tak będzie) to z edytuję
strategię. Pzdr.
_________________ Rada patrz się prosto w oczy kiedy z kimś gadasz nie ważne to czy pytasz czy odpowiadasz.
Jak dla mnie postac, ktora mozna zaczac swoja kariere w d2. Dodalbym tylko moze merca, bo dodatkowa para rak nie zaszkodzi. Wielkim plusem jest to, ze za kazdym razem wszystko tlumaczyles. Pierwszy build w ktorym rozumiem 100% tekstu bez slownika Jak dla mnie min. 9/10 chociarz daje 10/10 xd
_________________ jesli nazywasz kogos noobem to znaczy zle o tobie. gracz ma prawo dopiero co zaczac gre i nie znac "tutejszego" jezyka.
Konto na BN: itemeczek2/itemeczek4/itemeczek5/itemeczek6
Klan: PvMM
Konto na IDR: itemeczek
Wysłany: 2011-02-10, 13:15
Michciol napisał/a:
Jak dla mnie postac, ktora mozna zaczac swoja kariere w d2.Dodalbym tylko moze merca, bo dodatkowa para rak nie zaszkodzi. Wielkim plusem jest to, ze za kazdym razem wszystko tlumaczyles. Pierwszy build w ktorym rozumiem 100% tekstu bez slownika Jak dla mnie min. 9/10 chociarz daje 10/10 xd
Jesli sie kupi vexy, zody i lo na allegro to owszem, bardzo dobry char na poczatek.
Co do samego barba, to mam podobnego (wlasciwie to tylko ww botd xd ). Nieco oklepany/pospolity build, jak juz koledzy wyzej pisali, mozna by wymieszac cos innego niz botdy, zeby skutecznosc byl wieksza, ale jesli chodzi o ssanie to oczywffko botdy.
Konto na BN: nie posiadam
Konto na IDR: ofc peszmerd
Wysłany: 2011-02-10, 15:30
Item, Twoj ww barb jest lichy, musisz go spimpowac
Tak samo - tragiczna jest teoria wth wp botd, większość ludzi zamiast na sucho przeliczyć i porównać z innymi drzewakami jak to wychodzi wali ślepo "o rety wojenna pika krence wuwu i rzondze". Równie tragiczny jest pomysł z eth cv infinity, ale to już temat na inne popołudnie.
ej ludzie dajcie mi save tego kozaka. Chciałbym miec twardziela barbarzyńce. Chce sprawdzic botd z beast.
_________________ "Dlaczego poszedłem za nim? Nie wiem. Dlaczego wszystko dzieje się jak we śnie? Wiem tylko, że kiedy na mnie wskazał musiałem za nim podążyć. Od tamtej chwili podróżowaliśmy razem. Na Wschód. Zawsze na Wschód..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum