Możesz zmienić tylko przedmioty? 300 lvl, Kostka na start, umiejętności max. 40, itd. były dobre. (Gdybyś miał czas i chęci, dodałbyś do 1 wersji co poziom 10 pkt statów i 2 um? ) Mod 8/10 (ze zmianami w/w byłoby 10/10 )
Trochę nie rozumiem o co chodzi? Mam do pierwszej wersji dać 10pkt do stat i 2 do um? Jeśli o to Ci chodziło to dało by radę jeśli o coś więcej to już gorzej.., ale napisz co jeszcze.
Jednak polecam grę w nowszą wersję moda, jest trudniejsza, ale za to nie ma żadnych błędów no i coś źle przeczytałeś, w wersji 2.03 są umiejętności max 40. W tej drugiej udało mi się przejść koszmar a stanąłem dopiero na 4 akcie w piekle.
Sprawdzałem grę i u mnie błędu nie ma, podmieniłeś dobrze pliki? Wgraj Patcha 1.13c i wtedy moda, może coś pomoże a jak nie to mogę dać 300 lvl do wersji 2.03, ale to jak będę miał czas.
Witam, wiem że odkopuję temat, ale bardzo interesuje mnie ta modyfikacja, czy może istnieje wersja bez zmian skili pomiędzy postaciami ? jest to właściwie jedyna wada moda w moich oczach.
Może mi ktoś ewentualnie podpowiedzieć jak przywrócić skille do ich pełnoprawnych właścicieli ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum