Na którymś ladderze kupiłem tal amu za um, tylko po to żeby kilka sekund później sprzedać go za mal
A to może nie interes życia czy miesiąca, ale dość śmieszna sytuacja. Mianowicie kumpel sprzedając itemki za pgmy sprzedał zbroje nieugiety haemosu typowi, który myślał że to tarcza, chyba za 7 gemów
Lol, czyżby szykował się reset, czy może dupowane runy są tak tanie? xd
Nie, raczej w miare bogatemu graczowi siadla psycha, bo szukal (na irc to bylo) od dluzszego czasu runki el i nikt nie odpisywal, wiec mu siadla w koncu i zaproponowal eni
sam zreszta tez mialem podobnie, ze szukalem chyba elda i nikt za pgmsy ani runy typu lum czy dol nie chcial dac wiec zaoferowalem pula.
Lol, czyżby szykował się reset, czy może dupowane runy są tak tanie? xd
Nie, raczej w miare bogatemu graczowi siadla psycha, bo szukal (na irc to bylo) od dluzszego czasu runki el i nikt nie odpisywal, wiec mu siadla w koncu i zaproponowal eni /quote]
PanMisior
Konto na BN: Wielki_Mis
Wysłany: 2015-07-05, 14:47
Tak pozwolę sobie odkopać temat... czy ktoś to jeszcze czyta ??
Aktualny ladder, nudy, późna noc. Czytam baranów na czacie, pojawia sie gra N GORES FAST. Hops do gry, zaczepiam gościa, wklejam w handel Goresy z siebie (198). Dostaję Ber...... zapytał czy mam Arreat, na sobie miałem 5ll 189% chyba, powiedział, że potrzebuje 6ll.. ciekawe, co by dorzucił skubaniec
po 30 min miałem Goresy 196 za mal z pocałowaniem w rękę, że w końcu się ich jakaś Amka pozbyła )
No ładny trade PanieMisior...tylko pogratulować.
Nie jest to jednak coś nadzwyczajnego, bo od lat wiadomo, że na BNie dużo jest ludków z HRami z Allegro, a tacy nie liczą się z kosztami.
Sam miałem przykład ze 3 laddery temu kiedy trafiiłem kolesia, który chciał złożyć absolute perf Spirit Monarch i płacił HR za każde 4 spirit packi + hel.
Jako, że zawsze staram się mieć ze 2-3 postacie full spirit packów z helami to od razu podjąłem temat.
Wziął ode minie wszystko co miałęm, a ja jeszcze w międzyczasie gromadziłem następne sp. packi
Ile HRów wtedy miałem od niego to nawet już nie pamiętam ale było tego sporo.
BTW nie udało mu się zrobić tego perf Spirit Monarch, chociaż był blisko; raz mu do perfa brakło tylko 2 punkty absa (6 zamiast ale on oczywiście transmutował dalej.....aż mu się HRy skończyły.
To był dopiero piiękny deal
_________________ Liga MF#7: 96,40
Liga HRs#7: 79,40
I nie zadzieraj pan ze mną, bo to bracie na dobre nie wyjdzie. No!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum