Na oficjalnym forum ogłoszono właśnie, że 25 listopada będzie miał miejsce kolejny reset laddera w Diablo 2.
I znów nastał ten czas. We wtorek 25 listopada zostanie przeprowadzona przerwa techniczna w celu zresetowania rankingu Diablo II. Spodziewamy się, że serwery mogą być wyłączone do sześciu godzin, w trakcie których postacie ladderowe zostaną przekonwertowane na system non-ladderowy. Wszystkie przedmioty, które posiadają pozostaną oczywiście nienaruszone, jednakże dostęp do niektórych ekskluzywnych dla trybu ladderowego zawartości jak możliwość tworzenia części słów runicznych zostanie utracona.
Reset ten, jak każdy poprzedni, spowoduje, że wszyscy rozpoczną rozgrywkę na pierwszym poziomie, bez pomocy w postaci zebranych wcześniej przedmiotów. Aby wziąć udział w zabawie, wystarczy po prostu poczekać, aż serwery Diablo II znów zostaną przywrócone 25 listopada, zalogować się na Battle.net i zaznaczyć okienko "Postać Rankingowa" przy tworzeniu nowej postaci. Możesz śledzić postęp levelowania postaci klikając na przycisk Ranking w głównym interfejsie Battle.net Diablo II.
Wobec tego tworzę ten temat. Od bardzo dawna w naszej sekcji Diablo 2 na forum nie powstawały żadne tematy okolicznościowe, w których gracze BN umawialiby się na wspólną grę. Zachęcam więc wszystkich użytkowników grających na oficjalnych serwerach Blizzarda do zorganizowania się, czego efektem mogłoby być w przyszłości ożywienie zarchiwizowanej obecnie sekcji BN, utworzenie grupy forumowej, a także ruch na bazarze.
Finrod_mw
Konto na BN: finrod_mw / finrod_wm
Konto na IDR: nie mam :)
Wysłany: 2014-11-17, 22:49
Ja zgłaszam chęć do grania ale na classicu (może HC? ) - mam już wystarczająco "dość" LoD'a przy poszukiwaniu Graala na SP
Właśnie HC to jest ten świat. Raz spróbujesz, to później nie wrócisz na normalne granie. Na początku każdy się boi, sam się bałem, a potem? Potem wiesz, że nie będzie już nigdy nudno. ^ ^
ma ktoś może postać już nld którą grać nie będzie a dobrze ją sobie ubrał? Byłoby fajnie bo może by w takim wypadku jakiś gracz podarował swoje itemki. Ogólnie przydałoby mi się coś dla czarki cold. Ja wszystkie najlepsze itemki oddałem graczom na nld ale pomyślałem, że czarkę bym sobie jednak zostawił jednak za późno. To moja postać od dawien dawna którą powrotnie zacząłem grać ale teraz nie mam za bardzo jak. Duchy, wezwania do broni mercowskie itemki podarowałem bardzo radosnym graczom
Jeśli nie ma chętnych to trudno, ale warto zapytać
Konto na BN: Spiryt
Wysłany: 2014-11-28, 18:14
Ja również zacząłem przygodę z HC, także jeśli ktoś ma ochotę razem pograć to zapraszam acc: Spirytt. Pomyślałem też, że fajnie by było na jakimś teamspeaku pogadać, zawsze to przyjemniej się gra.
Konto na BN: Spiryt
Wysłany: 2014-11-28, 18:40
Zbierzmy jakąś fajną ekipę i można grać xD, co prawda ja pierwszy raz na HC w D2 gram, zawsze tylko SC. W D3 spróbowałem gry na HC i teraz nie widzę sensu grać w innym trybie xD
Jestem tu nowy, z tego co wyczytałem to reset laddera gram z wami, będzie chociaż jakaś zabawa bo zawsze jak zaczynałem to serw stał już rok więc mało rywalizacji
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum