Witam
Zastanawiam się nad tym jaką postać wybrać.
Wydropiłem sobie już kasę 80kk i teraz chce sobie wybrać postac^_^
Myśle nad DH i wizardem i nie chcę popełnić błedu.
Potrzebuje postaci która zapowiada się na potęgę PvP,niewiele odstajacej w farmie do np barby,bardzo dynamicznej z dobrym dmg za te 80kk.
Czy możecie mi pomóc?
Ostatnio zmieniony przez Szeranf 2013-01-22, 16:24, w całości zmieniany 1 raz
Korec123 - niestety, zła nazwa wątku i dział - temat "postać" nikomu nic nie mówi, ale Tobie powinien zasugerować, by wątek z taką nazwą zamieścić w dziale Bohaterowie. Msthev zwrócił Ci już na to uwagę wcześniej, teraz skończy się jeszcze na słownym, ale następnym razem dobrze nazywaj swoje wątki i zamieszczaj je w odpowiednim dziale.
Temat oczywiście przenoszę do odpowiedniego działu i zmieniam jego nazwę na "Jaką postać wybrać?" - myślę, że w przyszłości wiele razy padnie to pytanie, tak więc niech pada w jednym wątku. Dodatkowo można zobaczyć jaką postać wybrali inni forumowicze i dlaczego w temacie Kogo wybierzesz w Diablo III i dlaczego, polecam też przejrzeć sobie dział z taktykami.
Właśnie kupiłam Diablo by móc grać z moim synem. I mam bardzo poważny problem. Nie wiem jaką postaciom mam grać. Moglibyście mi doradzić kogoś łatwego? Boję się, że wybiorę za słabą postać i nie przejdę gry
Rozumiem, że chodzi ci o D3. Wg. mnie najlepszą postacią jest Szaman oraz Łowca Demonów, ale to ty musisz zdecydować, nie ma postaci lepszych i gorszych, to jest bardzo indywidualna kwestia gry . Najlepiej by było, gdybyś z synem przetestował wszystkie postacie i wybrał, czy tam wybralibyście wspólnie postacie, które Wam się najbardziej spodobały .
Już Ci mówiłem, nie ma że silny czy słaby, każda postać odpowiednio prowadzona może osiągnąć sukces . Dla MNIE jest najlepszym wyborem szaman, ale Tobie może on w ogóle nie pasować i wybierzesz np. Barba.
Konto na BN: Maciek#2619
Konto na IDR: maciejZzadupia
Wysłany: 2014-05-24, 20:31
YoMama napisał/a:
Boję się, że wybiorę za słabą postać i nie przejdę gry
Nie ma takiej możliwości. Diablo 3 jest na tyle łatwe, że na najniższym poziomie trudność grę przejdzie każdy z podstawową znajomością obsługi komputera i umiejętnością czytania ze zrozumieniem. Wybór postaci nie ma większego znaczenia.
Na wersję podstawową polecam wybrać Łowcę Demonów lub Barbarzyńcę.
Kwestia, kogo wybierzesz zależy od tego, czy preferujesz kolejno postacie
dystansowe, czy walczące w zwarciu.
W Reaper of Souls polecam wybrać Krzyżowca- silna klasa defensywna i ofensywna.
Potrafi dzierżyć dwuręczną broń jako jednoręczną.
Skille są naprawdę silne, osobiście testowałem je na Ekspercie z 56 lvl oraz 1 Mistrzowskim i przy
odpowiednim EQ zadaje 38000 normalnych obrażeń.
_________________ "Tylko widzisz, ja nie jestem Archaniołem Tyraelem"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum