Konto na BN: anubin#2524
Klan: Komturia Zachodniej Marchii
Konto na IDR: anubin
Wysłany: 2014-05-01, 22:50 Po Gali Żniwiarze 2014
Kolejny plebiscyt, tym razem nazwany "Żniwiarze 2014" dobiegł końca. Jeszcze raz wszystkich Wam gratuluję. Jestem dumny, że na naszym forum jest tak wielu utalentowanych użytkowników.
Zapraszam wszystkich do komentowania gali (była to pierwsza Gala, którą poprowadziłem ja), oraz oczywiście do gratulowania!
Konto na BN: itemeczek2/itemeczek4/itemeczek5/itemeczek6
Klan: PvMM
Konto na IDR: itemeczek
Wysłany: 2014-05-01, 23:12
Gratuluje laureatom, pozostałym uczestnikom i prowadzącemu
Frekwencja nie powala, kiedyś jak byla gala ludzie nie mogli się doczekać
Superancko ze koszulka i w ogóle.
W przyszłym roku przydały też by się przydały jakieś nagrody specjalne oraz większe zainteresowanie, czego Wam i sobie tesh życzę :c
Gratulacje dla wszystkich laureatów oraz uczestników!
Wielkie podziękowania dla osób które głosowały na mojego screena bo dzięki wam otrzymałem najwiekszą ilość głosów w Konkursie!
Cały Plebiscyt przeprowadzony bardzo fajnie. Ludzie zapewne w wiekszości jedynie obserwowali wydarzenia. Podziękowania dla całego Forum ID oraz życzę coraz większej aktywności na Forum we wszystkich działach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum