Konto na BN: Jamajka#2610
Konto na IDR: Jamajka
Wysłany: 2014-04-22, 17:16 Infernalna Machina
Mam takie może dziwne pytanie na temat infernalnej machiny - dzisiaj przeszedłem ją w sumie pierwszy raz i... czy za każdym razem lecą itemy, potrzebne do stworzenia Pierścienia Piekielnego Ognia? Bo tym razem mi nie poleciał .
Konto na BN: zbayno
Wysłany: 2014-04-23, 00:42
Torment I: 25% Torment II: 28% Torment III: 33% Torment IV: 38% Torment V: 43% Torment VI: 50%
Genralnie pierścień w mojej ocenie nie jest wart świeczki. Inna rzeczą jest sama zabawa w jego tworzenie, zawsze jakas odmiana. Poza tym w chwili obecnej są dwa rodzaje pierscieni, na lvl 60 i 70. Różnią sie rodzajem kluczy, a także w wersji lvl 70 dochodzi czwarty portal i walka z Uber Diablo.
Konto na BN: Jamajka#2610
Konto na IDR: Jamajka
Wysłany: 2014-04-23, 09:36
Hmm, jako że moja postać nie jest jakimś przezajebiściakiem, to mi się przyda, a jak nie będzie mi więcej potrzebny, to dam najemnikowi i tyle. Poza tym, zabawa w tworzenie tego pierścienia jest jakimś rodzajem urozmaicenia w ciągłym wybijaniu potworków - czymś nowym . W każdym razie dzięki za pomoc i to taką dokładną.
Teraz mi się przypomniało, że w dziale o Infernalnej Machinie ciągle są przestarzałe informacje sprzed pachta 2.0 o MP. Teraz możemy to zmienić .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum