Wysłany: 2014-03-16, 11:09 Prawdziwa Seria z diablo 2
Siemka, założyłem niedawno kanał na yt i postanowiłem miedzy innymi nagrać taki klasyk jak Diablo 2 . Odrazu powiem ze gram w ta gre pierwszy raz więc nie jestem jakimś mistrzem, serie prowadze sobie na spokojnie i rozkminiam powoli rozne rzeczy . Zapraszam ;d
Konto na BN: anubin#2524
Klan: The Last Survivors
Konto na IDR: anubin
Wysłany: 2014-03-16, 12:22
Lets Playe zawsze mile widziane, fajnie, że postanowiłeś sięgnąć po klasykę i Robisz D2
Gdybyś potrzebował porad, na pewno podpowiemy
Oprócz tego jeszcze propozycja - jesli wiesz jak - włącz skalowanie ekranu w sterowniku grafiki, bo obraz jest rozciągnięty.
Poza tym - nie ma sensu "snuć się" powoli - wciśnij "R" i włącz bieganie
No i w energie i w zręczność raczej nie opłaca się dawać jeśli robisz Druida przywołującego
.
BTW.
Imo lepszą i prostszą postacią, która ma zdolności przywołania, byłby Nekromanta, ale fajnie, że podjąłeś wyzwanie Druidem i jestem ciekaw jak Ci pójdzie
Kilka wskazówek:
- w interfejsie na dole, po lewej stronie żółtego paska masz przełącznik bieganie/chodzenie - przełącz sobie na bieganie, żeby szybciej poruszać się postacią.
- możesz podświetlić wszystkie przedmioty leżące na ziemi przytrzymując alt.
Polecam oczywiście nasze działy, m.in. pierwsze kroki, umiejętności postaci i w zasadzie wszystkie inne działy z naszej bogatej sekcji Diablo 2.
Edit: Anubin już napisał o włączeniu biegania przyciskiem "R", jak ja pisałem
Dzieki za pozytywne komentarze i porady .
Przeglądałem wcześniej na tym forum kilka strategii typu jak rozwijać druida i doszedłęm do wniosku , że zanim wbije około 20-24 poziom , rozwine sobie element ognia oraz nieco przywołania a później zresetuje i zamienie na element wiatru ( z tornadem, cyklonem itp ). Wydaje mi się że z tymi umiejętnościami będzie mi się grało dobrze .
Co do statystyk nie jestem pewien , ale tak jak napisałeś Anubin nie będę się skupiał na energii i zręczności .
No i cóż , są to naprawde moje pierwsze kroki, dlatego doświadczeni gracze mogą zauważyć kilka faili takich jak ten że moge biegać, ale powoli wszystko sobie zaczynam ogarniać na spokojnie i idzie mi coraz lepiej . Tak mi się wydaje przynajmniej .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum