Konto na BN: anubin#2524
Klan: Komturia Zachodniej Marchii
Konto na IDR: anubin
Wysłany: 2014-03-01, 18:19
Przycisk wyszukiwania społeczności jest na samym dole, potem wystarczy wyszukać "ImperiumDiablo" zaznaczam, iż jest to właśnie społeczność (nie jest to klan)
Zmodyfikowałem też nazwę tematu i przykleiłem go.
Jako, że to użytkownicy wyszli z inicjatywą, nie było sensu zamykać i zakładać tematu, zwłaszcza, że ten jest bardzo dobry!
Miłego uczestnictwa w oficjalnej społeczności Imperium Diablo!
Konto na BN: anubin#2524
Klan: Komturia Zachodniej Marchii
Konto na IDR: anubin
Wysłany: 2014-03-05, 21:21
Społeczność się rozwija, co mnie bardzo cieszy. W zależności od potrzeb dodaję również wiadomości i wiadomości dnia, warto je czytać, bo są to newsy/lub ciekawostki
Planuję też wykorzystać ten system również w inny ciekawy sposób, czasami też piszę na społecznościowym czacie, widzę, że jest na niego zalogowanych zazwyczaj mało osób.
W zamyśle mam kilka pomysłów jak zachęcić graczy do czatowania i śledzenia strony naszej społeczności w grze
Konto na BN: Maciek#2619
Konto na IDR: maciejZzadupia
Wysłany: 2014-03-06, 18:00
Anubin napisał/a:
widzę, że jest na niego zalogowanych zazwyczaj mało osób
Też to zauważyłem. Zazwyczaj online jest 20+ osób, a na czacie 4-5. Myślę, że rozwiązaniem byłoby automatyczne dołączanie do czatu po zalogowaniu do gry, bo tak to po prostu można o tym zapomnieć. Widziałem, że na forum bn pojawił się pomysł, żeby gracz był dołączany po wejściu do gry do tych czatów, na których był w momencie wylogowania. Może takie rozwiązanie przejdzie i poprawi się frekwencja na czacie społecznościowym.
Konto na BN: Jamajka#2610
Konto na IDR: Jamajka
Wysłany: 2014-03-08, 12:17 "NIE" dla ograniczenia ilości znaków i braku polsk
Pomyślałem, że tutaj też napiszę, a raczej w imieniu Redaktorów ID poproszę Was o poszperanie w znalezionych, podczas licznych podróży Waszych bohaterów, tekstach i jeśli znajdziecie nadesłanie mi/Szeranfowi na PW screenów z dziennikami.
Kod:
Dziennik Lei Część 10,Dziennik Lei Część 11, Dziennik Służącego
To właśnie te .
Napiszę też o mojej irytacji Społecznościami, które po części wydają mi się niepraktyczne. Ograniczenie znaków działa mi tutaj na nerwy najbardziej. W "wiadomości dnia", u samej góry można napisać ich tylko 300 (z czego połowa i tak się nie wyświetli bez najechania nań myszką), a w polu tekstowym na dole maksymalna ilość literek to 250! Jak dla mnie bardzo niewiele... Drugą rzeczą jest oczywiście brak ąćśżźółę. Można napisać ó, chyba. no i po skopiowaniu wiadomości w polu tekstowym je widać, ale wywala nam błąd po kliknięciu na "Dodaj".
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum