Moze mi ktos wytlumaczyc o co chodzi z dmg w czarze apocalypsa?? Sa tu screeny trzech postaci o tym samym lvl czaru i kazdy ma inny dmg... od czego to zalezy bo juz nie mam pomyslow
Jeśli chodzi o Diablo I to obrażenia od czarów są modyfikowane przez wiele czynników. Już sporo czasu nie grałem, ale z tego co pamiętam wpływ na obrażenia od czarów mają: poziom czaru, poziom postaci, ilość magii oraz ilość many. Nie pamiętam czy jest to uwzględnione w opisie obrażeń czaru, ale jeśli tak to stąd te wahania obrażeń na różnych postaciach. Wiele czarów ma błędny opis obrażeń (np ognista kula ma chyba większe obrażenia niż tam jest napisane). Ale jak już mówiłem - mimo że jestem wyjadaczem pierwszej części Diablo to minął szmat czasu od mojej ostatniej chwili spędzonej z tą grą i mogę się mylić.
Tylko Apokalipsa ma takie wahania obrażeń? Jakość screenów fatalna a nie da się ich powiększyć...
Z mojego nieopublikowanego kompendium wiedzy o Diablo 1:
Ryś napisał/a:
Apocalypse- czar, który w hellfire jest musem, w diablo 1 występuje tylko w scrollach lub laskach. Zadaje fizyczne obrażenia o sporej rozpiętości, zawsze powoduje 'utracenie równowagi'. Wraz z poziomem zmniejsza się koszt jej rzucenia, dmg rośnie wyłącznie wraz z poziomem postaci.
E:
Następnym razem uploadnij pliki na jakiś serwer pokroju imageshack, tinypic, imgur i wrzuć tu linki. Często jakość screenów wrzucanych na forum pozostawia dużo do życzenia a powiększyć ich nie można... ; )
E2:
Nie ma to jak czekać na odpowiedź 2 tygodnie ;DDDDDDD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum