Konto na BN: ---
Klan: ---
Konto na IDR: zapomniałem :/
Wysłany: 2011-08-30, 18:33
nastapilo troche zmian w zwiazku ze zmiana maszyny na ktorej stoi server oraz wykupieniem licencji na 1000 uzytkowników (jako jedyni w Polsce póki co;) ), które przyblize pozniej w arcie kiedy znajde troche czasu bo chwilowo mam troszke spraw do pozalatwiania po powrocie z wakacji. Jak art bedzie zedytowany to napewno o tym poinformujemy . Mysle ze jutro juz powinienem byc w stanie to zrobic.
Konto na BN: ---
Klan: ---
Konto na IDR: zapomniałem :/
Wysłany: 2011-11-27, 19:57
Witam was po bardzo długiej przerwie i chciałbym od razu z tego miejsca was przeprosić za niedogodności związane z brakiem teamspeaka przez dośc długi okres czasu. Było to spowodowane problemami sprzętowymi (co sie skonczylo zakupem nowego komputera, ktory mam od stosunkowo niedawna) oraz osobistymi (odpowieddnie osoby wiedza o co tutaj chodzi). Jednak teamspeak powraca i to niezmieniony i takiej samej formie jak niegdyś Jedyna zmiana ktora nastąpiła to w numeracji kanału.
Nasz kanał wcześniej był oznaczony numerkiem 2. Imperium Diablo. Obecnie ten kanał będzie pod numerem:
8. Imperium Diablo
haslo itd zostaje bez zmian. Prosiłbym o ponowne zgłoszenie sie o przyznanie tzw R-ek oraz adminów o Channel Adminów.
Aha i jeszcze jedno. Najczesniej mozna mnie na tsie zastac wiecorami od godziny 18 bo studiuje i pracuje wiec nie mam wiele czasu aby np za dnia przyznac wam rangi na tsie ale na kanaly pogaduchy mozecie wchodzic bez podawaniqa hasla itd. poczekacie do wieczora to wejde i ponadaje wam rangi
Pierwszy post powinien być lada chwila zedytowany przez Saveroka, a info na stronie przez haxa którego zaraz poinformuje bo jeszcze do niego sie nie odezwałem
Przepraszam jeszcze raz za problemy i zapraszam ponownie do korzystania z tsa wszelkie pytania w temacie lub PW
Kolejny edit: xD
Saverok juz ma tez channel admina wiec mozecie do neigo pisac o nadawnie rang (R)
Cały dowcip polega na tym, że Ts dla ID nie istnieje już od dawna (pod tym adresem.)
W zastępstwie używało się tego adresu vpts.sytes.net i był to kanał pluszaki. Lecz jakieś cwaniaczki zmieniły hasło i nie wiem jakie jest. Dawniej było teemo.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum