Wysłany: 2012-05-01, 13:42 Praca na konkurs "Portret Bohatera"
Witam, artwork rysowany do konkursu na portret bohatera D3, znowu ten barbarzyńca
Ogólnie obserwując galerię prac, pojawiło naprawdę mnóstwo pięknych ilustracji, ale w gruncie rzeczy nie ma się co dziwić - nagrody, które Blizz przygotował musiały przyciągnąć konkretnych artystów
Tutaj bezpośredni link do pracy w galerii www01.reveal.diablo3.com/en_US/art_contest/#!/gallery/most_recent/5112
Ostatnio zmieniony przez Colossus 2012-05-01, 14:01, w całości zmieniany 3 razy
Ulver
Konto na IDR: Ulver
Wysłany: 2012-05-01, 13:48
Pozostaje mi tylko życzyć szczęścia bo praca robi wspaniałe wrażenie.
@Ulver dzięki:)
@Tepes_warlock prawda jest taka, że bardzo późno wrzuciłem pracę i dopiero dzisiaj w nocy pojawiła się w galerii ale wydaje mi się, że można "lajkować" prace do 15 maja.
gdybyś był wypromowanym malarzem to za taki obraz trzeszczałby kilkanaście milionów
_________________ No, you clearly don't know who you're talking to, so let me clue you in. I am not in danger. I am the danger! A guy opens his door and gets shot and you think that of me? No. I am the one who knocks
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum