Zapewne wielu z was już dawno skończyło Diablo III, ale dla tych, którzy jeszcze nie mieli okazję, a nie BOJĄ SIE SPOILERÓW, zapraszam na filmik prezentujący walki ze wszystkimi czterema bossami w grze:
[ Dodano: 2012-05-21, 08:46 ]
Zapraszam do oglądania nowego cyklu filmików - Tygodniówka, w którym co tydzień przedstawiam najnowsze wieści ze świata Diablo w kraju i na świecie
[ Dodano: 2012-05-28, 07:39 ]
Zapraszam serdecznie na drugi odcinek Tygodniówki, w którym omówiłem:
- kradzieże kont graczy,
- patche z 18 i 22 maja,
- rekord sprzedaży D3,
- odroczona premiera RMAH,
- brak bannerów dla zawodowców,
- Global Play,
- API Diablo 3.
W dzisiejszym odcinku:
- raport z Diablo III (0:43)
- patch 1.0.3 (02:00)
- Blizzard vs Korea (3:44)
- śmierć gracza Diablo III (04:44)
- gracz-morderca w Poznaniu (05:56)
- patch 1.0.2 (06:50)
- patch 1.0.2a (08:46)
- konkurs (09:28)
Zaprszam też na konkurs z ciekawymi nagrodami, który ogłoszony zostanie już za kilka dni!
Konto na BN: Załóż lepiej...
Konto na IDR: CoNaObiad
Wysłany: 2012-09-03, 11:17
Ajantis napisał/a:
W momencie nagrywania tej tygodniówki, czyli niedzielnym popołudniem drugiego września, kiedy to młodzież szkolna z nieskrywanym żalem odświeża nieużywane od dwóch miesięcy garnitury i seksowne garsonki na uroczyste otwarcie roku szkolnego, osoby nieposiadające prawdziwego życia z uporem maniaka zdobywają kolejne poziomy.
Mistrzowskie zdanie, owacja na stojąco - klap klap klap (nie mylić z "fap fap fap").
Tak, chciało mi się je przepisać.
Rzadko kiedy zdarza się, że filmik z YT autentycznie mnie rozbawi, temu jednemu się udało. Niestety sytuacja opisana powyżej objęła także mnie .
Fajnie, że kontynuujesz swoje tygodniówki. No i ileż to będziesz miał gadania do mikrofonu gdy w końcu wyjdzie PvP .
Kolejna Tygodniówka czeka na was! Tym razem ze specjalną niespodzianką na końcu filmu
- zmiana w umiejętnościach ograniczających kontrolę (0:29)
- setny poziom mistrzowski (3:01)
- książka "Stay Awhile and Listen" (3:41)
- kapliczki w Diablo 3 (4:33)
- wywiad z Alkaizerem (5:14) - http://www.ajantis.pl/wywiady.html
Pachnąca nowością niczym nieotwarte tekturowe pudełko z grą komputerową w stylu lat 90-tych Tygodniówka już czeka na wasze łapczywe uszy (dobrze wymyte jak mniemam!).
- wywiad z W. Chengiem i J. Wilsonem (0:32)
- status "Ukryj obecność" (1:37)
- zmiany w patchu 1.0.5 (2:14)
- publiczna kraina testowa (4:08)
- pierwszy polski 100 pvl (4:37)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum