Witam..
Mam problem z instalacją gry Diablo III mam nadzieje ze mi pomorzec.. a wiec przy próbie instalacji wyskakuje mi taki o to komunikat:
"am unexpected error occurred while trying to install. Please try again or contact Customer Support."
pomożecie ?
Konto na BN: Materac#1766
Konto na IDR: Materac
Wysłany: 2012-09-28, 16:16
To w takim razie nikt nie pomoże. Tak w ogóle to działających piratów z tego co wiem jeszcze nie ma(chyba, że uwielbiasz sobie robić wszystko w konsoli) i długo nie będzie.
_________________ The countdown begins to destroy ourselves.
tak tez myslałem.. wiec chyba bede musiał kupic w takim razie oryginał ) Kolega grał w III? warto? bo dwójke i jedynkę przeszedłem w kązdy możliwy sposób, wiec mozna powiedziec ze jestem fanem.
Konto na BN: Materac#1766
Konto na IDR: Materac
Wysłany: 2012-09-28, 16:48
Ciężko powiedzieć, wielu ludzi próbuję za wszelką cenę wmówić wszystkim jakie to diablo 3 złe i niedobre... no cóż jest prawie takie jak D2. Sam dość rzadko gram, jakoś mnie nudzi... zresztą jak każda gra teraz widocznie już mi się przejadło. Z każdym patchem gra jest lepsza..
_________________ The countdown begins to destroy ourselves.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum