Konto na BN: Scorpion_x
Klan: niemam ;(
Wysłany: 2009-12-09, 13:13
Ja bardzo lubie starozytnych bo 3 dobrych naraz i sie fajnie walczy przynajmniej jest zamieszanie a nie jak z potworkami ze na hita schodzą ;/ i oczywiście uber izual, duriel i lilith jak juz są sami
Moim ulubionym bossem jest zdecydowanie Diablo. Jego text na początku i samo wrażenie epickiej walki nieźle kopią tyłek
P.S. Jego śmierć też kozacko wygląda
Wysłany: 2012-05-17, 17:58
Duriel - ze względu na małą przestrzeń w któej trzeba z nim walczyć. Poza tym fajnie wygląda, zupełnie jak olbrzymia oślizgła larwa. Walka z nim do prostych nie należy i trzeba nieźle nakombinować żeby go pokonać, zwłąszcza jak ma się słabą odzież. Dodatkowy plus dla larwy za fajne itemki, które wypadają po jego ubiciu
Tak jak up Duriel .Oczywiście także i kowal.Nie no Butcher musi być w każdej części!W 1 jako wykonanie 1 q.W 2 chyba 4-5 q.No i oczywiście w 3 jako boss 1 aktu;).A jak już by tak wymieniać ze wszystkich Diabełków to także lubię Leoryka.
Najlepiej wspominam Krowiego Króla - do dziś pamiętam ten dreszczyk emocji, kiedy to po raz pierwszy wchodziłem do sekretnego krowiego poziomu oraz swoje zdziwienie, gdy po zabiciu Króla nie mogłem już (na tym poziomie trudności) tworzyć portalu do tej lokacji.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum