Konto na BN: Załóż lepiej...
Konto na IDR: CoNaObiad
Wysłany: 2012-08-25, 13:36 Diablo 3 - Dalsze informacje o Poziomach Mistrzowskich
Jedną z najwięszkych zmian patcha 1.0.4 było wprowadzenie Poziomów Mistrzowskich. Osiągnięcie ostatniego, setnego PM z pewnością będzie wymagało od gracza dużo samozaparcia; pewien fan z ciekawości stworzył wykres ukazujący jaki procent całej sumy punktów doświadczenia będzie trzeba osiągnąć na wybranych przedziałach. Ponadto w internecie pojawiło się też kilka nowych Fan Artów. Jeśli zainteresował Was temat, to zapraszamy poniżej lub na stronę główną.
Oto wspomniany wykres:
Wszystkich pragnących zdobyć setny Paragon Level czeka cięża przeprawa, szczególnie (co chyba oczywiste) pod sam koniec. Wygląda na to, że będzie to naprawdę spore wyzwanie.
Na poprawę humorów proponuje Wam obejrzec trzy poniższe Fan Arty:
Na dobry początek mamy pracę z Barbarzyńcą dobijającego Diablo. Jeżeli już miałbym się do czegość przyczepić, to do braku zbroi zakrywającej tors. Może i epicki kaloryfer robi wrażenie, ale troszkę nie pasuje do reszty wyposażenia, a już szczególnie do hełmu i spodni.
Naprawdę nie wiem co takiego pociągającego ma w sobie Tyrael, ale liczba dzieł z jego wizerunkiem jest po prostu ogromna. Tym razem widzimy go w pozycji bojowej z mieczem gotowym do wyprowadzenia ciosu. Osobiście najbardziej podobają mi się jednak skrzydła, wypełniające obraz i przytłaczające odbiorcę potęgą Anioła.
Moim skromnym zdaniem zdecydowany faworyt dzisiejszego zestawienia. Po obejrzeniu tego Arta długo zbierałem szczenkę podłogi. Niesamowita szczegółowość, mroczna atmosfera i ten upiorny uśmiech. Mniam! Aż zal odrywać oko...
Czy planujecie osiągnąć maksymalny poziom? Który Fan Art szczególnie się Wam spodobał? Standardowo zapraszamy do podzielenia się wrażeniami, tutaj lub na portalu.
Bardzo fajny ten wykresik - z pewnością będzie bardzo przydatny. Jak tak zerkam to na niego, to na diabloprogress (ulepszyli rankingi ostatnio, coraz lepsza strona), to widzę, że już udało się ugryźć po 18% i po 4% z tego tortu, kolejno graczom softcore i hardcore (mają adekwatnie po 47 i 20 poziomów mistrzowskich). Myślę, że na softcore, world 1st będzie gdzieś pod koniec września, jeśli pretendenci będą grać tak samo jak teraz. Hardcore to jest inna bajka i stawiam na koniec listopada, może się nawet przeciągnąć na grudzień. Już widzę, jak niektórzy będą marudzić, że i Paragony są zbyt łatwe widząc jak maxa zdobywają no-life'y.
Co do fan artów, to podobnie jak Tobie podoba mi się właśnie Butcher - bardzo szczegółowy, kolorystyczny, dobrze oświetlony, wydaje się że jest on trójwymiarowy i że zaraz wyjdzie z ekranu - jeden z najlepszych fan artów jakie widziałem w ostatnim czasie. Chylę czoła przed Twórcą tego dzieła.
Barbarzyńca mnie nie powala, choć oczywiście jest bardzo dobry - łatwo krytykować, gdy się mało co potrafi rysować. Tyrael ma coś za małą tę głowę w stosunku do reszty, no i też taki trochę WoWowy styl - wolę mroczniejsze fan arty, bardziej związane z Sanktuarium.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum