Witam, mam z tym programem problem. Jeszcze nigdy nie grałem na żadnych modach lub cheatach w Diablo więc się nie znam. Po włączeniu diablo wyskakuje mi:
Halt
Expression:Unrecoverable internal error 6fa8b82d
próbowałem już wszystkich sposobów, przez uruchamianie przez Administratora, z końcówką -direct, i przez skróty "game" i "Diablo II"
Prosił bym o Pocom bo bym sobie pograł w wiekszym EQ.
Witam, mam z tym programem problem. Jeszcze nigdy nie grałem na żadnych modach lub cheatach w Diablo więc się nie znam. Po włączeniu diablo wyskakuje mi:
Halt
Expression:Unrecoverable internal error 6fa8b82d
próbowałem już wszystkich sposobów, przez uruchamianie przez Administratora, z końcówką -direct, i przez skróty "game" i "Diablo II"
Prosił bym o Pocom bo bym sobie pograł w wiekszym EQ.
Witam, jaki patch gry? Co ściągasz i jak instalujesz? Błąd zapewne wyskakuje z powodu zmienionego pliku DLL, odpowiednia wersja moda działa z odpowiednim do niej patchem D2LoD. Widocznie masz innego patcha. Na spokojnie poczytaj co instalować w jakiej kolejności i jak.
Pozdro
Mam problem z użyciem kostki. Otwieram ją i nigdzie nie pojawia się przycisk transmutacji -,- Miał ktoś podobny problem ? Jakieś pomysły jak go rozwiązać ?
[ Dodano: 2012-06-27, 19:32 ]
Nikt nie pomoże bliźniemu w potrzebie ?
[ Dodano: 2012-06-28, 22:32 ]
Dochodzę do poziomu w którym potrzebuje transmutować w kostce na quest. Pomocy !
Mam problem z użyciem kostki. Otwieram ją i nigdzie nie pojawia się przycisk transmutacji -,- Miał ktoś podobny problem ? Jakieś pomysły jak go rozwiązać ?
[ Dodano: 2012-06-27, 19:32 ]
Nikt nie pomoże bliźniemu w potrzebie ?
[ Dodano: 2012-06-28, 22:32 ]
Dochodzę do poziomu w którym potrzebuje transmutować w kostce na quest. Pomocy !
Wersja D2LoD 1.13d, stronę wcześniej jest mod na tą wersję gry, wystarczy wkleić pliki do katalogu z grą, w skrócie do gry dopisać w elemencie docelowym -direct -txt i wszystko powinno działać. Moda najlepiej używać po wykonaniu questa na znalezienie kostki w akcie drugim (przy nowych postaciach), dla starych postaci mających kostkę moda można wgrać odrazu.
PS.: Mod pod wersję 1.13d nie działa z PlugY. Wersja 1.13c ma zintegrowane PlugY do wyboru przy instalacji.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum