Ostatnio mam straszną ochotę pograć w tą kultową grę. Instaluję ją, patchuje na 1.09 i odpalam lecz pojawia mi się czarny obraz (jakby normalnie się gra włączała) potem miga i obraz też jest czarny ale tak bardzo podświetlony po czym minimalizuje grę do pulpitu gdzie wyskakuje okienko "Program przestał działać".
Próbowałem uruchamiać w trybach zgodności, w rozdziałce 640x480, wyłączyć kompozycje wizualne oraz pulpitu i to nic nie pomaga. System mój to Win7. Już nie wiem jak naprawić ten błąd więc zgłaszam się do forumowiczów
Błagam was o pomoc
ps. 1 : Z tego co pamiętam to kiedyś na tym samym kompie działała mi ta gra... ale nie wiem co spieprzyłem
ps. 2 : W folderze gry wyskakuje mi plik o nazwie użytkownika + jakiś 6-cio cyfrowy numer (000901) pojawił mi się też drugi plik taki sam tylko z numerem o jeden wyższym (000902). Rozszerzenie to .ERR Taki sam plik pojawia się też w folderze Hellfire pod nazwą hellfire
Nom, wspaniały Windows, na którym wszystko bez problemu da się uruchomić
Niestety logi są bardzo ogólne, nie da rady w prosty i szybki sposób znaleźć źródła problemu.
Sabko dobrze mówi, prawdopodobnie jest to problem z Win7. Spróbuj jeszcze uruchomić grę w 256 kolorach.
_________________ Przecież soska w talarmie to taka blachara omg ;c
- Usy
Możesz popróbować wszystkich możliwych kombinacji
Tryby zgodności, kolory, rozdzielczość, administrator o ile Cię cis w międzyczasie nie strzeli.
Zalecam XP albo nawet 98
Próbowałem i nic ale w międzyczasie przypomniałem sobie że mam starego kompa na XP Wystarczy go trochę odkurzyć i zadziała Lecz rozwiązanie problemu jednak by się przydało ...
[ Dodano: 2012-07-26, 22:09 ]
Już Szukałem u Noktisa i też nie pomaga ale jeszcze popróbuję od nowa na wszelki wypadek bo może coś źle zrobiłem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum