Grałem w Przebudzenie ale jakoś mam sentyment do zwyklej D1 ;] ew. mogę grać w hellfire. Hellfire ma tylko trochę udoskonaleń. Do Przebudzenia nie jestem przekonany. Ale dzięki za dobre chęci. Piszcie ludzie do mnie na GG pogramy sobie ;]
w d1 to juz raczej nikt nie gra, jak juz to pvp na "telefon". Od biedy mozesz obczaic US.East diablo LE, ale tam siedzi pedalstwo, ktore z Polakami nie gra.
A byłby ktoś chętny do grania w samo Diablo bez Hellfire? Bo ja nie uznaje nie oryginalnych dodatków stworzonych nie przez starego dobrego blizzard north.
Przepraszam . wiem ze to nie te forum , ale padam non stop i boje sie ze jak zrobie nowa gre to nie odzyskam itemkow i widze ze tu byl ostatni post . Moze ktos wejsc na gre o nazwie 1 i pomoc ? z gory dzieki . czekam
// Od tego jest ShoutBox. +1 za spam.
Ostatnio zmieniony przez msthev 2012-05-29, 23:03, w całości zmieniany 1 raz
Ja nie mam problemów z uznaniem Hellfire (przecież i tak jest ono de facto tylko do gry single choć jak się podobno w pliku tekstowym tym "specjalnym" wpisze komende to pojawia sie tryb multi). W zasadzie gra w single player bez Hellfire już dla mnie nie istnieje. Hellfre wprowadza zbyt dużo fajnych rzeczy by sobie go darować.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum