Witam. Gram pierwszy raz w Diablo i szło mi nawet dobrze gdy nagle pojawił się problem na 13 poziomie. Wytępiłem poziom z całego plugstwa i nie znalazłem przejścia na poziom 14. Na mapce znajduje się miejsce otoczone murami a w nim przejście do poziomu 14. Dookoła niego są różne zbroje bronie itp. By otworzyć tą zbrojownię, jest chyba potrzebne wypełnienie quest'a od Stalowego Toma- niestety nie ma go na tym poziomie. W ogóle mój poziom 13 jest dziwnie mało rozbudowany względem innych mapek innych graczy na youtube. Więc moje pytanie brzmi co mogę teraz zrobić? Proszę o pomoc.
zlecający księga - Steel Tome
poziom 13
opis misji Na poziomie trzynastym znajduje się księga - Steel Tome, po przeczytaniu której otworzy się przejście do schodów na poziom czternasty. Jest ono jednak pilnowane przez wielu Steel Lord'ów, a także ich przywódcę, zwanego Warlord of Blood. Po pokonaniu go możesz zabrać wszystkie umieszczone w ich zbrojowni przedmioty.
nagroda Single Player: 4 magiczne bronie, 2 magiczne pancerze, 1 magiczny przedmiot z ciała Warlord'a of Blood
informacje quest ten występuje tylko w trybie Single Player
EDIT: Nie doczytałem. Nyć może masz zbugowany level, zaraz dopisze o co chodzi
Ostatnio zmieniony przez Anubin Wczoraj 0:35, w całości zmieniany 1 raz
Konto na BN: sp rulz =]
Konto na IDR: dizelsky
Wysłany: Wczoraj 0:34
Steel Tome jest na pewno na poziomie 13, też miałem problem z jego znalezeiniem, bo kolorem zlewa się z tłem. poszukaj dokładnie, niestety nie pamiętam, gdzie był dokładnie, ale jesli pamięć mnie nie myli, gdzieś po prawej stronie poziomu. gl :]
Konto na BN: anubin#2524
Klan: The Last Survivors
Konto na IDR: anubin
Wysłany: Wczoraj 0:38
Cytat:
Błędne poziomy
Bardzo rzadko wygenerowany może zostać poziom, którego nie można ukończyć - podzielony na części, pomiędzy którymi przemieścić można się tylko dzięki czarom Phasing i Teleport.
Wtedy trzeba pozbierać wszystkie przedmioty z ziemi do plecaka i zacząć New Game, chyba, że masz któryś z tych czarów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum