..:: Forum Imperium Diablo ::..
Oficjalne Forum Dyskusyjne Serwisu Imperium Diablo

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Tani druid PvU by Marcin72a
Autor Wiadomość
Bezduszny 
Litość jest zbrodnią

Wysłany: 2008-07-15, 12:12   

5/10 strategia innowacyjna lecz średnio efektywna.. może przeoczyłem ale z pasów brak tu verdungo i tg

kick assa - http://diablo.phx.pl/foru...der=asc&start;=0

soso miś - http://diablo.phx.pl/forum/viewtopic.php?t=50802

marcin72a 

Wysłany: 2008-07-20, 00:43   

qruwka napisał/a:
A wyobraź sobie, że np. ja nie mam kumpli na bn, nie mam 2 dc-keyów.

I jest taka sytuacja, że mam problem z baalem(jego summonami), i co wtedy? Wymyśl coś proszę, bo smitem nie lubię grać, a chciałbym spróbować właśnie druidem.

niestety czas edycji postów minoł mi już dość dawno (strategii) tam powinno być poprawione rozdanie skilli znaczy wyjęte 19skilli z ouka dane w dziki szał wtedy jest taka możliwość bo z tego co było mi dane zobaczyć tym atakiem idzie ubić all bossów z tristam (bezsummonów niestety) zakładając że przy takim wyssaniu nie padniemy(czyt. te parę duchów/ghuli nie będzie nadmiernie wadzić (nie powinno ale głowy uciąć nie dam))
ofc jeżeli chodzi o ataki furia na mefika/diablo z summonów sie podpije hp przy okazji ^^ a że będą padać po jakimś czasie więc większym problemem nie będą... a co do baala to zostaje dziki szał tutaj się nic innego nie wymyśli... wścieklizna jest za słaba żeby wybić te ghule/duszki... poza tym za dużo punktów w to by trzeba wsadzić...a ogniste łapki nie pasują bo nie ma sensu się bawić z każdym celem z osobna...

p.s bym zapomniał co do pasków to można mieć na zmiane tg (konieczny on nie jest ;] ale nie zaszkodzi) a jeżeli chodzi o verdungo to jego nam sznur uszów zastępuje (chodzi mi głównie o dr ale także cene oraz wyssanie życia może nie jest tego za dużo ale druid to druid w formie z różdziki nie da LT i trzeba się chwilę utrzymać...)

yanek10 
FORZA INTER

Wysłany: 2008-07-21, 20:56   

Kod:
podoba mi się..9,5/10

lignos 

Wysłany: 2011-08-23, 20:28   

Zrobiłem sobie wilczka. Ale mój dmg nie wychodzi poza 1800!! Moje eq:
Żebrołam Shaeled
Jalal Umed
Dracule
Goreridery
Amu i ring aniola
Kruczy lód
Sznur uszu

na swichu CTA i planuje tam ducha wsadzić, albo jak się okaże, że to nic nie da to wywalę oba.

W plecaku: Torch i ani

Proszę o szybką odpowiedź bo zależy mi na tym wilczku, a jako jedyny mam chyba tak problem ;p Wszędzie w poradnikach wychodzi ludziom kilka razy więcej dmg ode mnie.

kerad 

Konto na BN: keraD, Gohan1994
Konto na IDR: kerad
Wysłany: 2011-08-23, 22:12   

Może sęk w tym, że Twój Żebrołam nie jest upg? Sprawdź to. Miałem dudu z takim stuffem i dmg spokojnie powinien wyjść powyżej 2k

lignos 

Wysłany: 2011-08-23, 23:30   

Wyjaśnij mi dokładnie co znaczy upgradowany? Bo do tej pory myślałem, że zrobienie socketa i włożenie runki? Zrobiłem dziurę i włożyłem Shaela do środka.

msthev 
100% legit

Wysłany: 2011-08-23, 23:37   

Cytat:
1 Lum
1 Pul
1 Doskonały Szmaragd
1 Wyjątkowa Unikalna Broń
-> Podnosi unikalną broń o klasę wyżej (Wyjątkowy=>Elitarny) - receptura single/cbn ladder

To znaczy upped.

There is no Justice without Liberty.

lignos 

Wysłany: 2011-08-24, 00:18   

Nie mogę tak zupować broni. Pewnie nie jest już zupowana bo dostałem ją za darmo i ma 60-164 dmg. Wkladam do kostki takie skladniki jak napisałeś. Może powinienem potraktować to jako normalny unikat a nie wyjatkowy?

msthev 
100% legit

Wysłany: 2011-08-24, 02:49   

Skoro ma obrażenia 60-164, to znaczy, że nie jest upped (jest to Okuty Kij/Quarterstaff).
Receptura nie działa, gdyż grasz na nonladder (innego wyjścia nie widzę) - niczego w takim wypadku nie zrobisz. Musisz od kogoś kupić już ulepszoną (czyli Stalagmit).

There is no Justice without Liberty.

lignos 

Wysłany: 2011-08-24, 09:49   

No tak, gram na NLD. Koszmar był z kupnem jakiegokolwiek żebrołama a co dopiero upped. Nie ma nikt takiego może na zbyciu?

kerad 

Konto na BN: keraD, Gohan1994
Konto na IDR: kerad
Wysłany: 2011-08-24, 13:34   

Ja mam, mogę dać Ci za free.

Sarevok92 
Moderator
Mistrz małodobry

Konto na BN: - brak -
Konto na IDR: Usy
Wysłany: 2011-08-24, 13:41   

Z handlem to na bazar :<

Tylko dwie rzeczy są nieskończone: Wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein

lignos 

Wysłany: 2011-08-24, 15:45   

To nie handel. Napisałem tylko, że bardzo ciężko coś takiego na nld zdobyć, a kerad oferując mi tą broń pomógł mi tylko. Poza tym dałem jakiś czas temu ogłoszenie na bazarze i nic z tego nie wyszło ;p Kerad wysłałem Ci PW ;]

Harima Kenji 

Wysłany: 2011-08-25, 23:28   

Dobra to teraz ja się wtrącę żeby nie otwierać nowego tematu niepotrzebnie.

Jakieś sugestie jakie mobki zabijać żeby dostać Żebrołama?
Wykonałem przez trzy dni około 200 mefrunów i za cholerę ta broń nie chce wylecieć.
Jaki w ogóle jest level item okutego kija bo może jest zbyt wysoki?

Runy do ulepszenia itd., wszystko posiadam tylko ta cholerna broń! Boje się co będzie jak zacznę robić baalruny dla Grzywi Jalala. Gram na singlu :P

Generalnie chodzę na Travi i Mefa Koszmar. Teoretycznie według kalkulatora prędzej czy później powinien mi wypaść :P , już wiele itemów przeleciało, z tych lepszych to np.

-Ręka zakarum
-Straż mieczy
-Occulus

I mnóstw innych pierdół głównie dla Barba, Paladyna i Amazonki. Masakra z tą grą O_o

Jeszcze przez ten cały cyrk przypadkowo wywaliłem kamień duszy Mefista także mogę zapomnieć o runach z piekielnej kuźni z IV aktu, ale to tam ciul bo podwyższony wskaźnik wypadania run w 1.13 jest BARDZO odczuwalny. Kto by marzył o Pul, Ko czy chociażby Io na koszmarze i to na III akcie.

Podsumowując jakieś sugestie :P ?

rafikozor 

Konto na IDR: rafikozor
Wysłany: 2011-08-26, 00:03   

Za każdym razem jest jakiś % szansy, że padnie; problem w tym, że jest bardzo dużo itemów unikalnych, i szansa wydropienie konkretnego przedmiotu jest smutnie niska. Przygotuj się na tysiące runów :/

Odpowiedz do tematu