Wysłany: 2011-08-22, 17:38 Brak serwerow na bnecie
Witam. Jezeli po raz kolejny napisze to co inne osoby to wybaczcie, ale opcja szukaj mi nie dziala ( wyskakuje error ).
Ostatnia sciagnelem sobie diablo 1 w celu gry na battlenecie. Zainstalowalem i pobralem patch 1.09, zrobilem konto na bnecie zalogowalem sie, ale na czacie ( roznych kanalach ) nie spotkalem nikogo. Nie bylo tez zadnych serwerow do gry. Nic, pusto. I stad moje pytanie, czy cos nie gra z moja wersja diablo czy po prostu ludzie juz nie graja na bnecie?
dodam jeszcze ze na multi moge bezproblemowo tworzyc nowe gry.
Konto na BN: - brak -
Konto na IDR: Usy
Wysłany: 2011-08-22, 17:44
Ostatnio jak byłem na BN, to nie spotkałem zbyt wielu osób, ale ktoś tam był.
Poza tym pamiętaj, że zobaczysz tylko te gry, które zostały założone przez postać o podobnym poziomie. A jeśli masz 1 poziom, to zobaczysz tylko gry założone przez innych na 1 poziomie, których zapewne nie ma dużo.
E: Przed chwilą wszedłem i sprawdziłem. Jest przynajmniej jeden Polak na poziomie 25-29 na grze o wulgarnej nazwie
No i ja na czacie
msthev,
Albert Einstein
Ostatnio zmieniony przez Sarevok92 2011-08-22, 17:51, w całości zmieniany 1 raz
Po prostu nie grają. Jakieś ~3 lata temu można jeszcze było spotkać pojedynczych ludzi, nieco później nawet i te niedobitki poznikały. To samo zresztą spotkało Warcrafta II.
E:
Sarevok92,
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum