Ja siebie nawet amatorem bym nie nazwał, kiedyś kupiłem sobie Minolte Z5 ale jakoś nie mam czasu nigdy, żeby sobie popstrykać
Ty widać znasz sie na rzeczy
Wielkie dzięki za opinie, cieszę się, że Wam się podobają.
Sprzęt to tak: kilka zdjęć (to z księżycem, to drzewo w bramie i inne) robione jeszcze moim starym Kodakiem (tzw. małpka, za jakieś grosze, mój piewrszy aparat), reszta troszkę nowszym Kodakiem, ale też raczej ze średniej półki. Krótko mówiąc- żaden profesionalny sprzęt (nie mam na to kasy ).
Co do działu, to w opisie działu zdjęcia było: "Tutaj możecie zamieszczać zdjęcia. Muszą one dotyczyć Diablo." Nie śmiałem więc narażać się Sz. P. Moderatorom ^^.
Zgadzam się z uwagą Req-nuxa, ale weź pod uwagę, że zdjęcie było robione 5 lat temu, czyli miałem wtedy 11 lat.
E: dodałem do galerii jeszcze jedno ujęcie tego samego miejsca, ale na tym jest z kolei za mało nieba... Wybacz
Niedługo dodam zdjęcia z tegorocznych wakacji (kilka ładnych jest), ale narazie mam zasuw i nie mam czasu przejrzeć tych fotek.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum