Bardzo ciekawe i przejrzyste, ta zabójczyni trochę przesłodzona i wszystkie biósty są na jedną modę ale i tak mi się podoba
_________________ "...policzysz do trzech, ani mniej, ani więcej. Trzy jest liczbą do której policzysz, a liczbą twojego liczenia będzie trzy. Nie policzysz do czterech ani do dwóch, chyba, że w czasie liczenia do trzech. Pięć jest wykluczone..."
Konto na BN: anubin#2524
Klan: The Last Survivors
Konto na IDR: anubin
Wysłany: 2010-09-15, 13:02
xDDDD Najlepsza jest mina asski i tekst "właściwie to przyszłam tylko po runy" i te oczy xD A jeśli chodzi o Hrabinę i jej "kumpelki" w grze też wszystkie są na jedną modę więc na to bym nie zwracał uwagi.
_________________ Mój blog na liście najlepszych blogów, wspomóż mnie i zagłosuj.
Ulver
Konto na IDR: Ulver
Wysłany: 2010-09-15, 13:14
Powiem tak. Marnujesz się robiąc "tylko" arty z diablo. Bardzo podoba mi się twój styl. Jestem bardzo ciekaw kolejnych prac.
Konto na BN: chyba juz nie
Konto na IDR: Asztat
Wysłany: 2011-03-24, 22:31
co t jest to takie... intercośtam? In-terp-un-kcja? zabawnie brzmi...
_________________ My byfriend is like trampoline...
...I don't have a trampoline.
weronikaneska
Konto na BN: już nie gram
Konto na IDR: reda
Wysłany: 2011-07-11, 23:20
Skiba napisał/a:
mógłbyś
Eps napisał/a:
wykombinowałeś
wiem, że są na swiecie ludzie co myślą- iż Kopernik była kobietą.
Asztat........ 10/10
_________________ palę LD-wreszcie pozbyłam sie tego wstrętnego nałogu(jeśli też chcesz rzucić tytoń to pamietaj, że najlepiej zawsze w lewo)
piję EB-już mogę
używam OB
jestem OK
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum