Bardzo ciekawe i przejrzyste, ta zabójczyni trochę przesłodzona i wszystkie biósty są na jedną modę ale i tak mi się podoba
_________________ "...policzysz do trzech, ani mniej, ani więcej. Trzy jest liczbą do której policzysz, a liczbą twojego liczenia będzie trzy. Nie policzysz do czterech ani do dwóch, chyba, że w czasie liczenia do trzech. Pięć jest wykluczone..."
Konto na BN: anubin#2524
Klan: The Last Survivors
Konto na IDR: anubin
Wysłany: 2010-09-15, 12:02
xDDDD Najlepsza jest mina asski i tekst "właściwie to przyszłam tylko po runy" i te oczy xD A jeśli chodzi o Hrabinę i jej "kumpelki" w grze też wszystkie są na jedną modę więc na to bym nie zwracał uwagi.
_________________ Mój blog na liście najlepszych blogów, wspomóż mnie i zagłosuj.
Ulver
Konto na IDR: Ulver
Wysłany: 2010-09-15, 12:14
Powiem tak. Marnujesz się robiąc "tylko" arty z diablo. Bardzo podoba mi się twój styl. Jestem bardzo ciekaw kolejnych prac.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum