Konto na BN: Nie gram na BN z oczywistych powodów.
Wysłany: 2009-04-09, 07:54 N wp
Witam. Nie historia ale zdarzenie, dosyć ciekawe moim zdaniem. Jak zacząłem grać na tym Ladderze, zrobiłem pierw Barba na Ik. Secik jakoś uzbierałem, co więcej mega szybko. I tu się zaczęło. Z nudów czekałem na chacie aż ktoś poprosi o pomoc. Przeważnie starzy. I taka moja gra była . Nie miałem nic z tego oprócz zwykłego "dzieki". No ale cieszyłem się, że komuś pomogłem i że zabijam takim tanim charem starych, postaciom z droższym eq. Kiedyś biłem starych soso i Izuala. Na końcu mi podziękowała serdecznie i powiedziała, że kiedyś mi się to odrobi. Jedyne co z takiej pomocy miałem to przyjaciela jednego czy dwóch. (Night_Devil - Pozdrawiam : P) W grze of coz. Teraz ma bana.. Dzisiaj gdy już mam swojego Bonera Pvp do taxi, organów i keye (itp) zacząłem znowu pomagać, Ik usunąłem ale teraz robię od nowa, z mojego własnego buildu (Może kiedyś opiszę tutaj). No po paru starych/Baalach gość pisał, że N wp. No to oczywiście mu dałem, niby tylko Moczary i Kamienne Pola ale... człowiek mi napisał "Chcesz Dungo?" Ja zdziwiony napisałem mu "Em.. ale niby za co : o". "Za wp, łap!". Lekko zszokowany tak patrzyłem jak stał obok tego cCaina, z Verdungo na ziemi. Chciałem mu odmówić, jednak strasznie bieduje teraz to cóż miałem począć.. Nie zostało mi nic, oprócz powiedzenia na głos "Jeszcze na dzisiejszym Bn można spotkać dobrych ludzi i graczy, ślicznie dziękuje". Odpowiedział tylko ": ) cYa". Może nie wiele to za czas włożony w pomoc (Ogólnie) ale liczy się satysfakcja, że inni się dniami męczą z tym Mefem i Pindlem, a ja pomagam i mam Dungo.
Co by jeszcze tu odpisać. Że się cieszę i pozdrawiam tego hammera . Bye.
Konto na BN: Evil_Rafa , ale tylko na StarCrafcie!
Wysłany: 2009-04-09, 11:12
Miałem podobną sytuacje , robiłem taxi i byłem już z kolesiem w 2 akcie 6 q i nagle koleś mi napisał , że musi lecieć , ale da mi coś za zmarnowanie czasu i wyrzucił na ziemie cały set Griswolda.
Ja pamiętam jak poprosiłam kogoś z czatu by mi zrobił taxi na hell. Pojawił się Hammerek i w trakcie taxi z nim pisałam, okazało się, że to jego pierwsze taxi dla kogoś i prosił mnie bym nie uciekła. Po zrobionym taxi (wypadł ist) zrobił mi jeszcze kilka dodatkowych questów w ramach podzięki ze nie uciekłam potem mu się oczywiście odwdzięczyłam robiąc jemu trudno takich fajnych graczy znaleźć...
Konto na BN: Nie gram na BN z oczywistych powodów.
Wysłany: 2009-04-09, 16:12
Jak zniknie to trudno, historia zdarzenia będzie ciekawsza : ). Jak to koleś z wrażenia opisał na popularnym forum, że dostał dungo za wp, a potem mu znikł item.
Ja osobiście czasem robię norm/kosz za free, hell to raczej nie robię, chociaż fast bonerem jakoś nie mam ochoty. A z kosza 2x pul pod rząd poleciał, to Ci nie uciekli ale nawet dali..
Uciekłem tylko 1 z kuźni, żeby wiedzieć jak to jest. Chociaż żałuję, bo robił jakimś hammer 90 lvl, bardzo wolno i padł 3 razy u żmijomagów i raz w Travi. Starał się. Ja to bym już podziękował i wyszedł z gry na jego miejscu. A i tak Io wypadło. Zła karma, zła.. Nie polecam, nie mam serduszka do tego .
Konto na BN: UsyTasy
Konto na IDR: Usy
Wysłany: 2009-04-10, 10:26
Też mi się zdarzyło otrzymać wartościową nagrodę. Robiłem jakiemuś paladynowi taxi na normie, a jak skończyłem to wyrzucił mi kilka przydatnych i cennych przedmiotów.
Widzę że jednak na BN jest sporo porządnych graczy .
Wysłany: 2009-04-10, 10:35
Oczywiście, że są ale:
Są to nie licznie, przeważnie nie grają 24/7.
@up właśnie dlatego ciężko ich spotkać.
Rzadko piszą na chatach, bo mają dosyć botów reklamowych.
Rzadko siedzą na grach publicznych, bo mają dosyć botów do zarabiania.
Wolą nie narażać się na atak neosów, jak to na moim pierwszym Ute.
I wiele wiele więcej mógłbym wymyślać ale to nie ma sensu, każdy sobie dalej pomysli jak uważa.
mnie ostatno wkurza ze 90% kupuje isty na allegro i potem spamuje ile co kosztuje zeby za pare minut kupowac perf itemy. ja nienawidze handlu w d2 bo zawsze gdy cos sprzedaje to za niska cena a czasami to nawet za smieszna cene. a jak przyjdzie cos kupic to mordenka 3 dni zeby ubrac postac. ale najgorzej jak robie gre na roznych poziomach typu: offer free. czekam 5-10 minut i nikt nie wchodzi! dodam ze bylo to w godz 12-14. teraz wszyscy maja full bo boty ciagle pracuja. tylko czekam zeby byl reset bo moze sie dorobie
No ja nei wiem czy tak całkiem wsycy mają full.
Odnośne Wp - raz kiedyś ktoś dał mi ist za wp do Lasu Pająków...
fakt że końcówka laddera, ale to i tak było miłe.
_________________ Nie istnieje nic, nawet zbrodnia, co stanowiłoby większe przeciwieństwo, poezji, filozofii, ba - życia samego, aniżeli owa ustawiczna pogoń za zyskiem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum