Konto na BN: anubin#2524
Klan: Komturia Zachodniej Marchii
Konto na IDR: anubin
Wysłany: 2011-02-25, 19:42
Haha...pospolite ruszenie na Forum.
Jak to jedna dziewczyna może zmienić cały obraz forum.
Ot pojawi się taka jedna(a tutaj to rzadkość) i od razu jest w centrum zainteresowania.
No, ale tam gdzie przeważają faceci tak to jest, każdy chce się jak najlepiej zaprezentować. Ot tak tylko zauważam rzeczy oczywiste, ale uważaj, uważaj...kto wie...internet jest przydatny, ale nigdy nie wiesz czy "po drugiej stronie kabla" ktoś na sam widok "dziewczyna" robi "fap fap fap" xD
ale nigdy nie wiesz czy "po drugiej stronie kabla" ktoś na sam widok "dziewczyna" robi "fap fap fap" xD
to jak w tym dowcipie
"wiesz o czym myślę podczas orgazmu?"
"?"
"żeby nie uświnić klawiatury i podkładki"
A co do [fap] to nie każdy jest zawodowym trzepaczem (onanizatorem? masturbatorem? waligruchą? nie wiem jak określić człowieka wykonującego taką czynność ;d), chociaż w 90% się takimi wydajemy ;d
Anubin napisał/a:
Jak to jedna dziewczyna może zmienić cały obraz forum.
Nom, ale to nie może być wówczas byle jaka dziewczyna, wiesz ;>
kto wie...internet jest przydatny, ale nigdy nie wiesz czy "po drugiej stronie kabla" ktoś na sam widok "dziewczyna" robi "fap fap fap" xD
Ja sobie z tego zdaje sprawe, dlatego nie odpowiadam na aluzje nigdy:)
Kalisz napisał/a:
A co do Heroesów to II od zawsze jest najlepsza i mówcie co chcecie i ile chcecie JA ZDANIA NIE ZMIENIE
Ja mam i grałam tylko w 3 bo nie kupuje gier ale odziedziczam po chłopakach siostry (tzn on przynosi żeby zarazic siostre, ona chwile gra, ale nie długo bo nie lubi, ale nie chce mu się przyznac że nie chce, zrywają i zostaje u nas:) )
I ogólnie chyba już w to nie grałam bo kiedy zepsuł mi się komputer dałam wszystko do mieszkania kolegi, bo co się mają kurzyc i moje h3 wróciły tak porysowane że już nie chca iść:(
_________________ We kid ourselves there's future in the fucking but there is no fucking future.
emolowa
Konto na BN: emolowa
Wysłany: 2011-02-26, 20:19
Widzę, że ktoś mnie uprzedził więc przywitam się tutaj
Witam wszystkich forumowiczów
Jestem dopiero początkująca w grze, ale szybko się uczę więc trzymajcie za mnie kciuki mam nadzieję, że szybko mi się nie znudzi!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum