Konto na BN: Kaka_Zabijaka/Kaka_Mulki
Klan: Dębowa Akademia ;)
Konto na IDR: Kaka
Wysłany: 2010-10-08, 18:16 Rusza nolife exp by Kaka ;)
Szukam osób, które są chętne na zdobywanie expa. Pod uwagę na razie biorę tylko baalruny. Dzisiaj o 23:00 startujemy z kanału nolife exp. Oferuje hammera i barba boo. Chętnych proszę o zapisy tutaj.
Przydała by się sosa, która szybko zrobiła tele do Baala. W innym wypadku ruszamy pieszo
_________________ Do demo Diablo 2 usiadłem tylko na chwilkę z nudów. Dzisiaj jestem Zawodowym Nolifem D2
_________________ "...policzysz do trzech, ani mniej, ani więcej. Trzy jest liczbą do której policzysz, a liczbą twojego liczenia będzie trzy. Nie policzysz do czterech ani do dwóch, chyba, że w czasie liczenia do trzech. Pięć jest wykluczone..."
Konto na IDR: Elvis
Wysłany: 2010-10-08, 21:06
Też się piszę, ale nie dziś. Również muszę taxi sobie załatwić Do akcji wkroczę niedługo ele dudu
_________________ Reggae to puls, serca riddim, naturalne uderzenie, subtelne wrażenie. To chleb powszedni, dread nowa era, walizka życzeń bez ograniczeń, lekkie odurzenie. Aktualność, potrzeba serca, narracja. I przede wszystkim pozytywna wibracja!
_________________ "...policzysz do trzech, ani mniej, ani więcej. Trzy jest liczbą do której policzysz, a liczbą twojego liczenia będzie trzy. Nie policzysz do czterech ani do dwóch, chyba, że w czasie liczenia do trzech. Pięć jest wykluczone..."
BUMP
Miałby może ktoś ochotę ponolifować w piątek/sobotę/niedzielę ?
Ja stosunkowo niedawno grałem na takim rzęchu, że sobie nie wyobrażasz xD To jest nas dwóch, jakby co to oferuję 1/4 hammzura, bo reszta to crap jak na razie ;/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum