Wysłany: 2010-04-11, 00:54 Hellfire Torch w patchu 1.13 na singlu
Siemanko.
Ja pisze z takim problemem ze na singlu po zainstalowaniu patcha 1.13 zauwazylem ze
zaczely klucze wypadac do uber tristram i nie potrebowalem do tego zadnego modu
Ale jak zebralem klucze i jak chcialem je zmutowac w 5 akcie na hellu to niestety nic sie nie stalo.
I ja mam pytanie czy jest tutaj cos nie dopracowane czy musze cos sciagnac zeby mi UT
na singlu zadzialalao.
Wysłany: 2010-09-05, 06:17 Re: Hellfire Torch w patchu 1.13 na singlu
Hamoova napisał/a:
Siemanko.
Ja pisze z takim problemem ze na singlu po zainstalowaniu patcha 1.13 zauwazylem ze
zaczely klucze wypadac do uber tristram i nie potrebowalem do tego zadnego modu
Klucze dropia się już od 1.11. Dziwne ze wcześniej ich nie miałeś...
Hamoova napisał/a:
Ale jak zebralem klucze i jak chcialem je zmutowac w 5 akcie na hellu to niestety nic sie nie stalo.
I ja mam pytanie czy jest tutaj cos nie dopracowane czy musze cos sciagnac zeby mi UT
na singlu zadzialalao.
Dziekuje z gory za pomoc
UT Blizzard udostępnił tylko na Closed Battle.Net. Jeśli chcesz wykonać je w grze single player musiwa zainstalować specjalnego moda (jednak zadanie i tak będzie wyglądało nieco inaczej niż na CBN, np. uber bossowie nie będą mieli obstawy):
_________________ Czy chciałbyś, by twój syn chodził w turbanie?
Czy chciałbyś, by twoja córka zasłaniała twarz?
Czy chciałbyś, by w twoim bloku mieszkali Cyganie?
Spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz: tak.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum