Jestem ciekaw zdania innych gdyż sam ciągle gram w stare tytuły typu właśnie Diablo 2, Baldur's Gate 1 i 2, Icewind Dale 2, TES Morrowind, czy wracacie badź gracie w stare gry czy idziecie z modą i gracie w nowe gry, w których górę bierze grafa nad klimatem danej gierki.
Te gry wcale nie są takie stare. Pacman, Contra. Mario ^^ - to są stare gry Ps. Ja sam dosyć często gram w Deluxe Ski Jumping 2.1
Konto na BN: BRAK
Klan: Lubiczów
Wysłany: 2010-02-12, 14:21
do starych gier to mysle ze mozna zaliczyc te z przed 2000 roku oraz moze maksymalne jeszcze 2001 jeszcze nie było takich szałów graficznych ;p
-Heroes I-II mam oba oryginalne oryginaly najoryginalniejsze xD odpalam sobie dla odświeżenia czasem ^^
-Disciples: Sacred Lands pierwsza czesc konkurencyjnej serii dla heroesów ^^ kilka dni temu skończyłem grać sagi i sobie w drugą czesc gram ;p
-duzo gier z pegazusa sobie emuluje
-Fifa 98. Pierwsza gra sportowa która mi zabierała godziny ;p gdzieś plytka ofc oryginalna jeszcze się kurzy z ruskimi napisami opakowanie itp xD
-ofc Diabło :C
-Revenant ! XD kiedys nie umialem w to grac xD
-Age of Empires !! ^^
-mysle, że Strongholda można tutaj wpisac ;p imo epicki RTS ^^
-The SETTLERS !
btw troche mi sie przykro robi jakie niektórzy tutaj gry wymieniają :F aczkolwiek mysle, ze kazde pokolenie bedzie mialo inne rozumienie słowa STARA GRA ;p
Konto na BN: BRAK
Klan: Lubiczów
Wysłany: 2010-02-13, 00:35
o własnie aldvynie ! Tzar Ciężar Korony imo epicki rts. Jeden z lepszych w jakie grałem ;d kozacka fabuła w kampanii była ^^ i nie zapomne muzyki która aż mi teraz w uszach dzwoni jak mi przypomniałeś o tym ^^ lubiłem sobie wybierać jednego żołnierza dawać mu god moda, szybkie wybudowanie budynków które pozwalają na zdobywanie doświadczenia i WIO nabijać lvle i zbierać przedmioty XD ofc na trybie deathmatch bo była niezła jazda ;d właczalem tez sobie tryb ze komp wszystko za mnie robi i lubilem patrzec jak sie krzątają po mapie ;d
Aldvyn napisał/a:
Warcraft 2 ehhh
mam oryginał battle.net edition gdzies zakopany ^^
do Majesty chciałem sie zabrać bo bardzo mi sie podobało ze screenów, ale w koncu sie nie zebrałem do tego ;p chyba u kumpla grałem, ale nie kumałem ocb ;p
jeszcze mysle ze moge dodać Empire Earth którego szukałem chyba wszedzie kiedys zanim dotarl do mnie wynalazek zwany internetem ;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum