Witam, mam takie owe pytanie. Czy można w hero editorze 1.11 w itemach robić gniazda na itemy? Bo miałem sobie fajną zbroje na 4 miejsca. Ale szlak jasny mi ja trafil i gdzies samo w sobie znikła I znalazłem zbroje z 3 miejscami. Szukałem w hero czy można by było dorobić jeszcze jednego, ale za chiny nie potrafię znaleźć.
Znacie jakiś sprawny edytor który mógł by mi dodać jedno miejsce na gniazdko. Albo mógł bym stworzyć zbroję z 4 gniazdami?
ok, a mam jeszcze jedno pytanko, czemu niechcą działać mi słowa runiczne, wkładam rundy takie jak piszą na stronie i w takiej kolejności u dupa, zmarnowałem tak juz 8 run
To mi nie działa: RAL + OHM + SUR + ETH [4] Bramble/Kolec
I to : JAH + ITH + BER [3] Enigma
Włożyłem takie runy jak pisze i takiej kolejności i nic się nie stało.
Jak grasz na SP to niektóre słowa runiczne nie działają , gdyż są dostępne tylko na BN.
Słowa runiczne działają tylko na itemy wyłącznie w kolorze szarym... jak magiczne itemy mają gniazda.. to można coś ulepszyć , ale nie ma żadnej możliwości , aby stworzyć słowo runiczne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum