Wysłany: 2010-01-30, 12:59 jakiś program do robienia screenów?
mam taki problemik. programy typu fraps, catcher robią screeny w diablo 2 ale tylko w trybie 3d bo w trybie 2d screeny wychodzą ciemne i nic nie mozna z nich odczytać. potrzebuje jakiegoś programu który robi screeny co kilka sekund/minut w trybie 2d. mam windows 7
siedzie w grze i probuje cos kupic/sprzedac/ ale zamiast tak siedziec bezczynnie ide ogladac tv i potem sprawdzam czy ktos cos oferujea potem do niego pisze. tylko ze mam teraz iwnodws 7 i screnny mi robi albo ciemne z ktorych nic nie widac albo w odwrotnych kolorach przez co nie moge nic odczytac.
ok juz wiem chociaz nie jest tak bym tego chciał. program catcher + diablo 2 w oknie czyli w linii komend trzeba dopisac: -w i normalnie program zapisuje screnny co kilka sekund. w grze włączam "m" i widze czy ktos wszedl na moja gre i czy cos oferował. mozna temat zamknąć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum