Wybieramy tam swoj router (chyba kazdy jest wstanie sprawdzic jaki ma router)
Nastepnie wybieramy tam gre/program (w naszym wypadku diablo 2)
I mamy szczegolowo krok po kroku jak odblokowac porty na routerze aby nasza gra/program dzialal.
Niestety po angielsku ale chyba kazdy sobie poradzi.
No niestety ja mam taki problem wlasnie. I problem w tym ze adminowi w mojej sieci sie cos pokickalo i wszyscy maja porty odblokowane procz mojego komputera tak ze porty sa niby odblokowane ale ja mam zablokowane . I co mam teraz zrobic ?
do admina pisze to sie nie raczy odezwac...
a w diablo moge grac tylko w nocy od 22 do rana. w dzien porty sie blokuja automatycznie ..
pomocy
Jezeli to nie Ty jestes adminem to nie masz uprawnien do grzebania przy takich rzeczach, mozesz probowac sie wlamac lub zgadnac haslo ale ja polecam poprostu skontaktowac sie z administratorem.
Jezeli to twoj router to poszukaj w instrukcji jakie sa hasla domyslne - przewaznie
login: "admin"
pass: "password"
Podobny topic, sklecił haxiak. Lecz jego art jest oklepany (screeny dedły) i sępi tam ISTA Artykuł świetnie napisany tj. zrozumiale, lecz dla mnie nie jest on przydatny, gdyż tak jak to haxiak uiścił wpis tu. Nie musiałem nigdy bawić się w takie sprawy jak odblokowanie portów. Zmoduję sobie i voila 6/6
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum