żeby mieć jakiś rw w stylu enigmy trzeba zmarnować tyle godzin swojego życia? ; c
nom niekoniecznie, bo może Ci paść jakaś gozu hrka gdzieś i już masz mniej czasu ;p
większość takich pro rw jest właśnie składane poprzez kilku ludzi, z hrek co padły, reszta dotaxowane i tyle
poza tym jaką bedziesz miał satysfakcję że kupiłeś eni za kilka istów? a tak musisz się mocno napracować żeby taka eni miec ;> i taki przedmiot o wieele wiecej warty
beznadzieja nie, bo pod względem atmosfery i samego grania to DoT >>>> CBN imo
mniejsza społeczność = mniej noobów = lepsi ludzie = lepiej się gra
powiem tak: jeżeli dla Ciebie liczy się jakość graczy a nie ilość - wybierz DoT
jeżeli grałeś na CBN i nie mozesz żyć bez wymiany 2Isty - HR, śmiechu z noobów z lol-x = to sobie DoT odpuść
prawda jest taka że na privach zawsze jest dużo mniej ludzi niż na globalu, ale przedkłada się to głównie na jakość(niekoniecznie na all servach), atmosfere gry i dodatkowe możliwości (np. takiego ypsa czy hc nigdy nie będziesz miał na cbn)
Klan: DoT
Wysłany: 2009-02-03, 00:55
Witam,
Serdecznie zapraszam na "nowy" serwer DoT Realm.
Jak zaktualizowane zostało w pierwszym poście dnia 6 lutego o godzinie 18:00 nastąpi restart i zabawia zacznie się od nowa
w sumie od siebie dodam tylko, że formularz o konto jest dziecinne prosty i służy odsiewaniu niechcianych noobków,którzy nie potrafią znaleźć informacji napisanych biało na czarnym (ew. czerwono na czarnym, tudzież zielono na czarnym)
Przeczytałem i artykuł spoko. Kiedyś grałem na jakimś priv serwie ale to było tak dawno temu, że już nie pamiętam... Zobacze co przyniesie patch 1.13, pewnie po miechu-dwóch się znudzę chamstwem i nieokrzesaniem ludków z oficjalnego serwera Blizzard i najprawdopodobniej pójdę na DoT. Po twoim artykule widzę, że nie ma tam takiego wyścigu szczurów jak jest na BNie, ale można pograć dla przyjemności z gry.
hehe, nie spodziewałem się, że ktoś jeszcze ten topic odkopie
Aktualnie troche z tych rzeczy może być nieaktualnych(linki,cennik, itp), bowiem niedawno była premiera nowej storny DoT, był też reset, więc nie ma tam jeszcze aż tak bardzo duze j dysproporcji między graczami itp a wyścigu szczurów na DoT imo nigdy nie było
Pozdrawiam.
Konto na BN: /na dotcie:/ Vampiirr
Wysłany: 2009-05-06, 06:09
Hm, ale spoko, nawet kiedyś gdy była spora dysproporcja (kiedy zaczęłam grać na DoTcie ludzie wkoło latali swoimi postami na 90+ i wyrzucali nie takie znowu crapy które ja jak biedny noob od nich zbierałam ) to i tak było miło. DoT ma jednak trochę przyjemniejszą atmosferę - kompletnie inaczej się tam gra, warto się przerzucić w każdym momencie.
Wysłany: 2009-05-06, 13:11
Nareszcie coś więcej się o tym dowiedziałem. Dzięki za artykulik. 10/10
_________________ Dlaczego samotność zawsze tak blisko
Zawsze przy mnie, gdy upadam nisko
Myślę i czuję, znów myśl odlatuje
Słyszysz jak umysł nieustannie pracuje
Dzisiaj mnie kochasz, jutro nienawidzisz
Dzisiaj mnie pragniesz, jutro się wstydzisz
Kilka minut temu na prywatnym serwerze DoT Realm zawitała najnowsza łatka w wersji beta Blizzarda - 1.13. DoT Realm jako jedyny serwer w Polsce umożliwia grę na patchu 1.13 (...)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum