Wysłany: 2008-05-24, 22:20
Owczarnia - nie
seben_pol - tak , ale nie przez to co przyszło
chodo123 - nie
Mizak - nie , jest tylko to drzewo i kilka krzaków sporych
Hunhell - nie
Zadawajcie mądre pytania jak np Seben_pol
_________________ Muzyka jest powietrzem , bez którego nie mogę oddychać , Ratunkową liną , bez której spadam w dół ,
Krystalicznie czystą wodą , która daje mi życie i Słońcem , które ogrzewa moją twarz.
Wysłany: 2008-05-24, 22:24
haha brawo dlaSeben_pol, znalaźłeś pewnie w necie , bo tak to jeszcze wiele pytań musi być aby na to odpowiedzieć
Dla objaśnienia :
przychodzi zebra , ale lew jej nie widzi , kobiecie spada kamień z serca , bo się uradowała że lew pójdzie za zebrą i ją zostawi.
_________________ Muzyka jest powietrzem , bez którego nie mogę oddychać , Ratunkową liną , bez której spadam w dół ,
Krystalicznie czystą wodą , która daje mi życie i Słońcem , które ogrzewa moją twarz.
Wystarczyła tylko ta jedna podpowiedź ^^ skoro lew został unieszkodliwiony, ale nie przez tego kto się pokazał i do tego odpowiedź miała być w przenośni, tak więc jakoś instynktownie przyszło to do głowy. Ps rozwiązywałem kiedyś podobną zagadkę, ale tam coś było o palmie, wyspie i dwóch facetach, ale odpowiedź była taka jak na tą zagadkę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum