Jak to jest z tymi absorbami? jest napisane, że druid nie może mieć absorbów i jednocześnie, że nosi ducha w tarczy, a przecież duch ma absorbcję magii... czy mam rozumieć, że absorbcje magii się nie liczą? a co za tym idzie moge grac nawet z dwoma duchami(miecz i tarcza)?
Pytałem już tutaj(choć dość dawno) o resy i znów podobne pytanie:
tzn. czy resy od malach za questa się liczą? w sumie w domyśle tak... ale moja wątpliwość nie bierze się z nikąd.
Dajmy, że mamy barba z 1pkt w natural res co przy itemkach i okrzyku daje mi 54 all res czyli
54+30(arreat) + 15(taki torch ;p) + 12(moj low anni ;p) + 30(questy) = 141 czyli ze stromem mam juz 201 do cold res, a o wizzym juz wogóle nie mam mowy...
czyli musze znaleźć gorszego torcha albo całkiem crapnego anniego żeby storma nosić, a o wizzym zapomnieć?
z góry dziekuje za pomoc bo patrzac na strategie nawet te pod pcl to storm to podstawa a wizzy tez przydatny na sorc na przykład... oni pisząc resa nie liczą czy jak?
_________________ Coś jest niemożliwe tak długo, dopóki nie znajdzie się ktoś kto nie wie, że to niemożliwe... i to zrobi
Wysłany: 2007-07-23, 18:49
Resy z Ania Quest liczą się do 200% max resa czyli musisz pamiętać o tych + 30% gdy zliczasz, ale jeśli nie zrobisz tych Q to nie wliczasz ich i możesz sobie np. sc dopchać jakieś i nie będziesz musiał wychodzić z gry po śmierci gdy potrzebne resy są np. vs foh czy blizz bo jest bug i po śmierci resy z tego questu znikają aż do rejoina gry.
Natural res baba nie jest wliczany do 200% max więc z twoim nat res o ile na stuff masz 54% nat res to możesz mieć 254% max res bo go się nie wlicza.
_________________ Nie jestem nikim ...
Playboyem, półbogiem i królem w koronie
Nie jestem żadnym szulerem
Ani innym wyrafinowanym gnojem ...
Niepokorny i zły
Bram nieba nie sięgnę
Takim jak chcesz
Nigdy nie będę...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum