A no z boosami masz lipe.
I olej to 20 pkt w walkirie bo to totalnie bez sensu jest, lepiej sobie wykoksik uniki/rozwinac jakas strzale na bossyz immunem.
Nie ma, żadnej lipy z bossami. Nie wiem czy robiłeś kiedy amkę na wymiatanie mającą walkirię . Napisałem w rozdziale jak grać jak to ma wyglądać. Rzucasz walkirię jak tylko widzisz grupkę monsterów. Wymaxowana walkiria przetrwa dużo więcej niż merc a jej koszt to tylko mana. Na imunnów używa się Harmonii. A jeżeli już chciałby naprawdę zrezygnować z walkirii to ja bym raczej proponował dać punkty w kierowaną imo najlepsza w walce z diablo, gdzie wymiataniem faktycznie ciężko jest tłuc.
A no z boosami masz lipe.
I olej to 20 pkt w walkirie bo to totalnie bez sensu jest, lepiej sobie wykoksik uniki/rozwinac jakas strzale na bossyz immunem.
Nie ma, żadnej lipy z bossami. Nie wiem czy robiłeś kiedy amkę na wymiatanie mającą walkirię . Napisałem w rozdziale jak grać jak to ma wyglądać. Rzucasz walkirię jak tylko widzisz grupkę monsterów. Wymaxowana walkiria przetrwa dużo więcej niż merc a jej koszt to tylko mana. Na imunnów używa się Harmonii. A jeżeli już chciałby naprawdę zrezygnować z walkirii to ja bym raczej proponował dać punkty w kierowaną imo najlepsza w walce z diablo, gdzie wymiataniem faktycznie ciężko jest tłuc.
Sprawa już zresztą wyjaśniona poprzez pm.
Czytałem, cyztałem - nie pisze nic bez przeczytania postu.
Kiedyś, dawno temu znaim zrobilem PvP bowke, gralem bowka na PvM i spokojnie wystarczał 1 punkt w valk. Amka jest taka postacią, że ma dużo skilli które możnaby wymaxować i wydaje mi się, że valk była by na ostanim miejscu ;]
Czytałem, cyztałem - nie pisze nic bez przeczytania postu.
Kiedyś, dawno temu znaim zrobilem PvP bowke, gralem bowka na PvM i spokojnie wystarczał 1 punkt w valk. Amka jest taka postacią, że ma dużo skilli które możnaby wymaxować i wydaje mi się, że valk była by na ostanim miejscu ;]
Dawanie 1 punktu w walkirię na PvM mija się z celem. Dlaczego? Bo jest opóźnienie pomiędzy postawieniem jednej a następnej (jak na przykład przy zamieci u czarki). Nie wymaxowana walkiria zginie ci zanim postawisz nową. Walkiria na PvM albo max albo nic. Ja jednak wolę wymaxować bo naprawdę jest dużym ułatwieniem.
Maestria, widziałem ją na głównej stronie i bardzo dobrze, że tam jest bo tam jej miejsce. Mam już zrobioną taką amazonkę i daje sobie radę bardzo dobrze. Rewelacja.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum